Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Jasmmyne 22 ani
Femeie
22 ani
Bucuresti
cauta Barbat
22 - 34 ani
Forum Romania Inedit / Regulament - Rules / O sugestie Moderat de 80Inanna, maharet
Autor
Mesaj Pagini: 1
PitzuBoyXp
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
La categoria "Media" ar fi bine daca ar fi " Movies [ FileBox/Dump etc ] inafara de rapidshare si megashare, etc. Sa fie astea mai "directe", romanesti si cu o viteza de download buna ca FileBox, Dump, FreeStorage, Zdrive... etc VOI CE ZICETI ?

Modificat de PitzuBoyXp (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
big_evil
Moderator

Din: Padure
Inregistrat: acum 17 ani
Forumuri noi nu vor aparea si in nici un caz pentru asa ceva. Pe forum nu sunt numai romani, iar cei din alte tari descarca cu viteza mica de pe filebox/dump. Sunt multi care au cont premium pe RS.

pus acum 15 ani
   
Vampire_24
VETERAN

Inregistrat: acum 16 ani
Nu prea am inteles ce vrei sa zici. Vrei ca in sectiunea ,,Movies" sa fie postate filme doar pe hosturi romanesti sau vrei sa se desparta aceasta sectiune in doua: Movies (host-uri romanesti) shi Movies (host-uri straine). In prima situatie ar fi o discriminare pentru romanii aflati in strainatate, (intreba pe cineva din Italia sau Spania cu cat descarca de pe filebox de exemplu) shi in plus Nu poti obliga omul sa uploadeze pe un anumit host, aprecieazai munca si spunei multumesc, daca nu iti convine host-ul roaga pe cineva frumos sa-ti faca un mirror. In a doua situatie raspunsul ar fi nu, uitate peste topicurile de mai jos si ai sa vezi ca orice incercare de expansiune a forumului este negata. Forumul este supra-incarcat si nu se doreste infiintarea altei sectiuni.

ups.......... Scuze big_evil dar am postat amandoi in acelasi timp..

Modificat de Vampire_24 (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la