Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Roxxxi23
Femeie
23 ani
Neamt
cauta Barbat
23 - 52 ani
Forum Romania Inedit / Regulament - Rules / Pentru SoDMaster Moderat de 80Inanna, maharet
Autor
Mesaj Pagini: 1
squelet
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 14 ani
La multi ani in 2010!
La modul general pentru toti cei care vor deschide asta si ma refer la moderatori si ceilalti miembri.
Am fost banat pana in 31.12.2009 inclusiv.Am "ispasit" pedeapsa dar de ce nu pot intra cu vechiul meu nume?Mi-ar placea asta.Pot demonstra ca doar primesc eu parola.Si nici dupa 9 parole primite nu reusesc sa am Logare reusita.Exista vreo problema tehnica sau de alta indole? Nu ma ascund in spatele noii logari sunt tieues.


E posibil sa mi se permita intrarea cu vechea logare si sa se anuleze contul asta?E rar sa trebuiasca sa-ti faci cont nou diferit si sa te uiti dinafara la fostul "eu".
Printr-un mesaj privat pot demonstra ca este adevarat ce spun.De 7 ori am trimis si de 7 ori am primit parola si nu pot intra.Pun o lista cu mesajele de schimbare de parola primite pentru contul meu ca tieues primite astazi.Si pun mesajul primit cand m-am logat ca squelet.
Initial daca imi mai aduc aminte pentru ca sunt cateva "zile" bune(vreo 2 luni) fusesem banat ca tieues pana pe 15.12.2009. cu off.topic. din partea administratorului.In ziua 26 am incercat sa intru ca tieues si ma trezesc cu ban pana in ziua 31.12.2009.Ma inregistrez ca squelet,mi se trimite parola incerc sa ma loghez si-mi pune banat pana in 31.12.2009 off.topic.Intru ieri ma lasa ca squelet.Ies din squelet pentru ca nu pot altfel doar am I.P. fix si incerc ca tieues.Mi se trimit parolele dar la ora de Logare ma intreaba daca am uitat parola.De 7 ori.
Asa ca intreb deranjez intr-atata daca mi se permite relogarea ca tieues?Doar am fost banat pt off.topic(si-mi aduc aminte ca am intrebat ce este off-topic,mi se spune inafara locului si la cateva secunde paff banul).Am pus off.topic pentru ca erau  multe link-uri moarte.Inteleg ca moderatorii dreptul sa stearga insa fiind postul meu cred  am dreptul la randul meu sa sterg link.-urile moarte fiindca este obligatia mea sa verific daca mai sunt functionabile.De aia pusesem off.topic. in mai multe posturi pentru ca le verificasem si nu  functionau link-urile.Nu mi s-a dat posibilitatea atunci sa raspund pentru ca instantaneu am fost banat in schimb am vazut cum altii comentau pe posturile mele cerandu-mi explicatii.Unul chiar spunea ca-mi bat joc pt ca nici macar nu raspund.Cum sa raspunzi daca nu poti?
Ala care spunea ca-mi bat joc era thecrow.
Lui Sorinu moderatorul i-am trimis cand eram logat ca tieues un mesaj privat si daca nu ma insel ii spuneam ceva de genul ca inginerii la noi habar n-au de practica ca sunt impuiati cu teorie si nu stiu sa faca nimic.Cum as putea sti asta daca nu as fi fost tieues?Poti sa verifici Sorine mesajele trimise de tieues(adica de mine)?Si mi-aduc aminte ca ai spus ca te-a amuzat ideea prin felul cum am spus-o in acel context cu cuvintele alea.Si tot acolo ti-am spus ca am sa urc materiale de electricitate de aici clare cu desene facute fain si nu ca desenele alea aiurea din cartile romanesti unde la schita iti trebuie alta schita ca sa intelegi.Ceva in genul asta era mesajul.Verifica daca esti amabil.Sau verificati toti moderatorii daca sunteti amabili.

Modificat de squelet (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la