Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Mariatha pe Simpatie
Femeie
25 ani
Prahova
cauta Barbat
25 - 52 ani
Forum Romania Inedit / Filme - Movies / Murder by Numbers (2002) Moderat de 80Inanna, Silva, bronson, kla2005, maharet
Autor
Mesaj Pagini: 1
maharet
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani





Murder.by.Numbers.2002.DvdRip.x264-RmvBusterS - RoSubbed

iMDB:

Plot:
Two bored high school students, Justin Pendleton (Michael Pitt) and Richard Haywood (Ryan Gosling), decide to murder a random girl just for the challenge. They have planned everything ahead, and yet, a stiff homicide detective follows them much tighter than they have expected. 

Download:

Murder_by_Numbers_(2002)_CD2_[DvdRip]_[x264-RmvBusterS].avi -
Murder_by_Numbers_(2002)_CD2_[DvdRip]_[x264-RmvBusterS].srt -
Murder_by_Numbers_(2002)_CD1_[DvdRip]_[x264-RmvBusterS].srt -
Murder_by_Numbers_(2002)_CD1_[DvdRip]_[x264-RmvBusterS].avi -


_______________________________________
Zilnic, cel mai interesant P.M. este răsplătit cu un BNUS special

DO NOT PM ME, MOST LIKELY I WON'T ANSWER.DO NOT REQUEST
REUPLOADS OF MY PREVIOUS UPLOADS, BUT IF YOU STILL HAVE
THEM, FEEL FREE TO MAKE AS MANY MIRRORS AS YOU LIKE.


 
    [mp3=https://www.youtube.com/watch?v=azJTTI4vk7g]

              Citiţi regulile/Read The Rules 
             SYANTMpS

pus acum 14 ani
   
niklkl2003
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 12 ani




Murder by Numbers (2002) / Minți Diabolicel (2002) 




Release iNFo :
----------
Release Date: 19 April 2002   
Source: Retail
Format: DVD5 (AUDIO_TS & VIDEO_TS Folder)
Audio Type: English 5.1
Subtitles: Bulgarian • Croatian • English • Hungarian • ROMANIAN • Serbian • Slovenian •  Turkish
Menu: YES (Untouched)
Size: 4,32 GB


Movie iNFo :
----------
Genre: Crime | Mystery | Thriller
Runtime: 115 min
iMDB:
Cinemagia:





Trupul unei tinere femei este descoperit într-un sant în pădurile din micutul oras californian de coastă, San Benito. SANDRA BULLOCK o interpretează pe Cassie Mayweather, detectiv experimentat care se ocupă de omucideri, oarecum ciudat în felul lui, care împreună cu noul ei partener Sam Kennedy (BEN CHAPLIN) este desemnată să se ocupe de acest caz.

Cei doi detectivi îsi fac drum prin hătisul de probe microscopice, care par să indice un act întâmplător de violentă. Însă Cassie are impresia că această crimă reprezintă mai mult decât pare a fi în aparentă. Ceva din acest caz îi aminteste de trecutul ei exact într-un moment în care i se cere să apară la o audiere într-o problemă mai veche de politie. Aceste evenimente o fortează pe Cassie să-si reviziteze trecutul.

Cassie îsi pune tot sufletul în rezolvarea misterului. Ea intentionează să se concentreze pe adunarea si analizarea probelor disponibile si sculptează meticulos imaginea unui ucigas pe baza putinelor indicii lăsate în urmă la locul crimei. Noul ei partener Sam este inteligent si nerăbdător. Perseverenta si bunătatea lui completează inteligenta ascutită si seriozitatea lui Cassie. El pare a fi fericit să aibă un asemenea mentor strălucit în Cassie si este dispus să uite de trecutul ei cu ceilalti colegi din politie.

Probele îi conduc pe cei doi detectivi către un tânăr pe nume Richard Haywood (RYAN GOSLING), a cărui unică pereche de cizme (pe care el a raportat-o ca fiind furată din vestiarul său) părea să fi fost purtată de ucigas la locul crimei. Richard este foarte cooperant si are un alibi beton. Răspunsurile lui Richard din decursul anchetei o aduc pe Cassie la limita răbdării. Ea suspectează că ar fi mai mult decât lasă să se întrevadă exteriorul lui lipsit de griji.

După ce l-au întâlnit pe Richard, Cassie si Sam încep să vadă probele în două moduri diferite. Sam continuă să creioneze un tablou compus din toate elementele microscopice lăsate de ucigas. Cassie, în mod neasteptat, pare să se folosească de instinctele, presimtirile si fantomele din trecutul ei. Ea aruncă toate aceste elemente la un loc într-o teorie surprinzătoare care spune că Richard Haywood si prietenul său secret Justin Pendleton (MICHAEL PITT) s-au întâlnit pentru a comite o crimă perfectă. Credinta ei în ceastă teorie o separă de Sam si riscă să-i pună în pericol autoritatea în această misiune.

Prietenia dintre Richard si Justin este oarecum ciudată. Cu toate că ei provin din familii din clasa de mijloc cu o bună situatie, personalitătile lor sunt foarte diferite. Justin este un romantic iubitor de lectură care se autodispretuieste locuind într-o lume a lui Rimbaud si Nietzche, izolat în inteligenta lui, singur într-un cămin destrămat. De cealaltă parte, Richard este un tip alunecos, cinic si fermecător, căruia îi place să-i manipuleze pe altii. El îsi foloseste aspectul său fizic plăcut si inteligenta pentru a se juca cu sentimentele oamenilor numai pentru a se distra. Este un psiholog înnăscut la fel ca majoritatea sociopatilor.
Acestia sunt doi băieti ai căror părinti duc vieti separate de cei ale fiilor lor. Băietii sunt legati de părintii lor din punct de vedere material. Ei nu trebuie să muncească sau să aibă responsabilităti. Familiile lor sunt lumi independente de cea a lor, astfel încât ei nu au simtul loialitătii sau al responsabilitătii fată de marea comunitate. Părintii nu sunt decât producători de lucruri materiale pentru copiii lor si îsi urmează carierele cu entuziasm, spunându-si probabil că o fac pentru fii lor.

Desi Justin, băiatul timid si Richard, băiatul atrăgător, par diferiti, ei au multe lucruri în comun. Ei s-au întâlnit si au format o prietenie secretă. Au transformat o căsută părăsită într-un club unde se întâlneau în secret. De-a lungul timpului ei si-au încredintat secrete si fantezii specifice băietilor. În ceea ce este fără îndoială cea mai apropiată relatie pe care a avut-o fiecare din băieti până acum ei au pus la cale un plan care să le garanteze loialitatea totală a unui fată de celălalt pentru, a împărtăsi o experientă pe care putini au cunoscut-o… “hai să încercăm să comitem crima perfectă!” Poate că totul a început ca o glumă, însă gluma s-a transformat într-o provocare. Cel putin asta este teoria lui Cassie, o teorie care a luat nastere din trecutul ei si talentul ei înnăscut de specialist în criminalistică.

Rezolvarea acestei “crime perfecte” o fortează pe Cassie Mayweather să înfrunte si să se elibereze de trecutul ei chinuitor pe care l-a îngropat cu mult timp în urmă.






Sandra Bullock ... Cassie Mayweather
Ben Chaplin ... Sam Kennedy
Ryan Gosling ... Richard Haywood
Michael Pitt ... Justin Pendleton
Agnes Bruckner ... Lisa Mills
Chris Penn ... Ray
R.D. Call ... Captain Rod Cody
Tom Verica ... Al Swanson
Janni Brenn ... Ms. Elder
John Vickery ... Restaurant Manager
Michael Canavan ... Mr. Chechi
Krista Carpenter ... Olivia Lake
Neal Matarazzo ... Male Officer in Flashback
Adilah Barnes ... Lab Technician
Jim Jansen ... Lawyer










01.
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
10.
11.

SAU

01.
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
10.
11.


Modificat de niklkl2003 (acum 1 an)

pus acum 3 ani
   
niklkl2003
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 12 ani
linkuri actualizate ...

pus acum 1 an
   
rolandk
MEMBRU VIP

Din: Montreal
Inregistrat: acum 16 ani
Multe multumiri!

_______________________________________
Ramane cum am stabilit!

pus acum 1 an
   
Pagini: 1  

Mergi la