Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Larina23
Femeie
23 ani
Timis
cauta Barbat
28 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Regulament - Rules / Nu va mai bateti joc ! Moderat de 80Inanna, maharet
Autor
Mesaj Pagini: 1
ATC_ul
Membru Junior

Inregistrat: acum 13 ani
Stimati moderatori nu va mai bateti joc de useri , resetandu-le parolele de user ! Si v-ati gasit tocmai cu mine sa faceti acest lucru. Cand discutam despre acest lucru pe forumul moderatorilor, o parte din voi inca sa mai incaltau cu fesu si acum au ajuns "parte din staff" !

Sa va fie rusine ! 

Modificat de ATC_ul (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
dortom
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
ATC, stii foarte bine ca doar administratorul forumului poate face acest lucru iar pe forumul moderatoriilor, iti spun sincer, ca nu este sau nu a fost o discutie de genul acesta.

Modificat de dortom (acum 12 ani)


_______________________________________




CANALE TV ONLINE | COLINDE ROMANESTI | POPULARA & PETRECERE FLAC

"Nu exista idoli,lasati muzica sa vorbeasca!"



pus acum 12 ani
   
ATC_ul
Membru Junior

Inregistrat: acum 13 ani
M-am exprimat gresit , e vorba de RESETAREA parolei ! Adica posibilitatea moderatorului de a vedea e-mailul unui user si de ai reseta parola. Iar daca respectivul user a uitat pe ce e-mail a fost inregistrat contul, atunci nu mai poate accesa noua parola si implicit nu mai poate accesa contul !

Cam asa stau lucrurile !

... si asta s-a cam intamplat de 3 ori in ultima saptamana !

Modificat de ATC_ul (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani

ATC_ul a scris:

Stimati moderatori nu va mai bateti joc de useri , schimbandu-le parolele de user ! Si v-ati gasit tocmai cu mine sa faceti acest lucru. Cand discutam despre acest lucru pe forumul moderatorilor, o parte din voi inca sa mai incaltau cu fesu si acum au ajuns "parte din staff" !

Sa va fie rusine ! 



Ce folos daca-ti ceri "mii de scuze" (in particular)  pentu jignirile aduse, daca revii peste timp, cu alte apostrofari?

Intrebare retorica: Chiar crezi ca nu avem ce face decat sa iti bagam tie bete-n roate?


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 12 ani
   
ATC_ul
Membru Junior

Inregistrat: acum 13 ani
@roin esti printre putinii moderatori pe care inca ii apreciez si nu la tine ma refeream, stiu ei bine cai care nu pot dormi noaptea ca ATC inca mai este pe forum si nu poate fi indepartat !

... si da este cineva care nu are ce face si tot imi baga bete-n roate ... un exemplu elocvent este aici :   unde nu s-a dat nici un raspuns, nu a sarit nici un moderator sa justifice ce s-a intamplat !

... celor pe care ii apreciez le-am cerut scuze in particular pentru discutiile din trecut insa au mai ramas niste "resturi" de oameni care vor sa ne jucam murdar.


pus acum 12 ani
   
80Inanna
Moderator

Din: Mitologie
Inregistrat: acum 18 ani
Numai administratorul forumului poate modifica profilul unui utilizator, inclusiv a reseta o parolă.

Un moderator nu mai poate face asta de prin 2007, de când a fost deturnat forumul hackteam folosind procedeul modificării profilului. Ca urmare, s-au luat măsuri să nu se mai poată.

La altceva v-ați gândit? De exemplu la faptul că scriptul 3xmedia are destule găuri și că unii cunosc exploituri cu care pot citi mesajele unui utilizator fără să fie nevoie să-i reseteze parola? De obicei, resetarea parolei cum ați descris-o dv. este necesară doar când un atacator din afara forumului v-a interceptat parola de la emailul de înscriere, ca urmare cere resetarea parolei, primește una nouă în emailul dv. la care are acces și apoi șterge mesajul din căsuța de email. Dacă vorbiți pe mess, interceptarea unei astfel de parole e chiar floare la ureche. Nu mai dați vina pe moderatorii sau administratorul acestui forum.

La topicul de la off topic, într-adevăr, pe forumul moderatorilor a fost o discuție privind identitatea Bubulynei și toți moderatorii au căzut de acord că este o clonă a dv., lucru care probabil un moderator de acolo l-a menționat în postarea ei, ca una din posibilele explicații ale banării, deși ceea care a tras în balanță au fost amenințările pe PM către un moderator (altul decât mine).

Dacă o cereți, putem curăța topicul respectiv, dar convingerea moderatorilor asupra identității Bubulynei va fi asta care v-a fost prezentată. Această convingere nu se va schimba cât timp continuați cu atacurile.

Pe la începuturile forumurilor pe 3xmedia, revenirea cu o clonă însemna practic dezvoltarea forumului respectiv. Așa că de câte ori veți provoca o banare a unei clone a dv. și veți reveni cu altă clonă, de fapt îmbunătățiți statisticile forumului, fapt pentru care vă mulțumim. 


_______________________________________
Verificati toate linkurile înainte de a descărca!  UNELE sunt expirate.
Cataloage FILME românești și TEATRU românesc.
Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega.
NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.

pus acum 12 ani
   
ATC_ul
Membru Junior

Inregistrat: acum 13 ani

80Inanna a scris:

Numai administratorul forumului poate modifica profilul unui utilizator, inclusiv a reseta o parolă.




... dvs. in calitate de moderator aveti acces la e-mail-urile userilor inscrisi pe forum si foarte simplu, in orice moment, puteti reseta parola unui user, folosind optiunea "ati uitat parola ?" din sectiunea "login". Binenteles ca nu aveti acces la parola mea de user, insa prin resetarea parolei iti bati joc de acel om.  Nu cred ca 3xmedia a creeat aceasta optiune pentru ca moderatorii de pe acest forum sa sicaneze useri !




80Inanna a scris:



La topicul de la off topic, într-adevăr, pe forumul moderatorilor a fost o discuție privind identitatea Bubulynei și toți moderatorii au căzut de acord că este o clonă a dv.,



... mai nou se cade de acord ?     . Dar ce sa intamplat cu lista banarilor unde se vedea clar IP-ul fiecarui user precum si clonele acestuia?  Nu mai stiti sa folositi resursele puse la dispozitie de 3xmedia ?   Cu "punerea voastra de acord" este un mare semn de intrebare, practic daca nu aveti dovezi clare, va puneti de acord ! 



80Inanna a scris:


Așa că de câte ori veți provoca o banare a unei clone a dv. și veți reveni cu altă clonă, de fapt îmbunătățiți statisticile forumului, fapt pentru care vă mulțumim. 


... daca pe asa ceva va bazati voi in statistici, pe 100.000 de clone inactive, m-am lamurit ! 

... iar in incheiere va anunt ca "m-am pus de acord" ca sansele ca bubulyna sa fie clona mea sunt la fel de mari ca si sansele ca tu, 80Inanna sa fi in spatele magariilor pe care le faci impotriva mea.  Nu am date concrete, cum nici voi nu aveti, insa m-am pus de acord.




pus acum 12 ani
   
jjjjjjjjjj
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 18 ani
   

pus acum 12 ani
   
maharet
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
ATC, uite cum stă treaba...ori vorbeşti concret, cu dovezi clare, nu cu prezumţii, ori încetezi cu aberaţiile şi cu acuzaţiile aduse total nejustificat...Aşadar să recapitulăm:

1)Pentru ca cineva să îţi reseteze parola e nevoie ca tu să confirmi acest lucru cu un click pe linkul primit pe mail...iar din câte ştiu, mai nou ca user îţi poţi ascunde şi de moderatori adresa de mail dacă doreşti
2) Mai nou ?!? Nu, mereu ne sfătuim înainte să luăm o decizie mai importantă, chiar dacă este evident că e clona ta, iar dacă ai fost moderator trebuia să ştii deja asta.
3)Vezi-ţi de treburile tale şi nu mai face pe deşteptul, altfel rişti o vacanţă permanentă, asta aşa, doar pentru prostiile debitate "dincolo" Baftă! 


_______________________________________
Zilnic, cel mai interesant P.M. este răsplătit cu un BNUS special

DO NOT PM ME, MOST LIKELY I WON'T ANSWER.DO NOT REQUEST
REUPLOADS OF MY PREVIOUS UPLOADS, BUT IF YOU STILL HAVE
THEM, FEEL FREE TO MAKE AS MANY MIRRORS AS YOU LIKE.


 
    [mp3=https://www.youtube.com/watch?v=azJTTI4vk7g]

              Citiţi regulile/Read The Rules 
             SYANTMpS

pus acum 12 ani
   
ATC_ul
Membru Junior

Inregistrat: acum 13 ani

maharet a scris:

chiar dacă este evident că e clona ta, iar dacă ai fost moderator trebuia să ştii deja asta.
:



.... dovada domule moderator nu bla, bla, bla ! Cum este evident ca este colna mea ? Asta trebuie sa demonstrati, faceti dovada ca acel bubulyna este clona mea, si atunci ma voi declara invins. Nu puteti face asta si stiti foarte bine acest lucru domnule moderator !

... eu v-am vorbit pe un ton frumos, civilizat si fara amenintari. Dumneavostra de ce ridicati tonul la mine ? Eu mi-am exprimat in mod civilizat punctul de vedere referitor la problemele care s-au ivit pe forum cu profilul meu. Acest este raspunsul dumneavostra, "o pauza lunga" de oferit ?  Se pare ca aceasta a devenit unica "metoda de rezolvare" a problemelor userilor carora li se incalca flagrant depturile pe acest forum . V-am spus si va repet voi fi prezent pe forum atata timp cat voi vrea eu, asa ca putin imi pasa de ce veti face in continuare.




maharet a scris:

doar pentru prostiile debitate "dincolo"


.... de ce sunt prostii ? pentru ca si userul de rand afla din "puterile" pe care le detine un moderator ?!

// nu...pentru că tu aici faci pe nevinovatul şi dincolo spui ce vrei...hotărăşte-te...ori rămâi aici cu noi şi ne respecţi regulile, ori te duci frumos la tine acasă, şi poţi să îndrugi verzi şi uscate acolo, nu că ne-ar păsa, de altfel...în ceea ce priveşte ce spuneai tu la tine acasă, viată amară nu ai cum să ne faci, noi te putem da afară de aici oricând considerăm că ai sărit calul...aşa că lasă-te de sportul ăsta, nu te prinde bine...

Modificat de ATC_ul (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
maharet
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani

ATC_ul a scris:


maharet a scris:

chiar dacă este evident că e clona ta, iar dacă ai fost moderator trebuia să ştii deja asta.




... dovada domule moderator nu bla, bla, bla ! Cum este evident ca este colna mea ? Asta trebuie sa demonstrati, faceti dovada ca acel bubulyna este clona mea, si atunci ma voi declara invins. Nu puteti face asta si stiti foarte bine acest lucru domnule moderator !


Dovada o constituie ip-urile care sunt IDENTICE, exact din aceiaşi clasă.


ATC_ul a scris:

.... eu v-am vorbit pe un ton frumos, civilizat si fara amenintari. Dumneavostra de ce ridicati tonul la mine ? Eu mi-am exprimat in mod civilizat punctul de vedere referitor la problemele care s-au ivit pe forum cu profilul meu. Acest este raspunsul dumneavostra, "o pauza lunga" de oferit ?  Se pare ca aceasta a devenit unica "metoda de rezolvare" a problemelor userilor carora li se incalca flagrant depturile pe acest forum . V-am spus si va repet voi fi prezent pe forum atata timp cat voi vrea eu, asa ca putin imi pasa de ce veti face in continuare.


Da, e foarte adevărat, dar uite, dacă se decide de comun acord că nu mai eşti binevenit aici fiindcă ne vorbeşti pe la spate "dincolo" ce ai de gând să faci? Ar fi o decizie destul de justă, zic eu...dar nu se va pune în aplicare, cel puţin deocamdată...să-ţi amintesc de înjurăturile infantile pe care mi le adresai pe PM fără ca eu să am ceva cu tine sau să-ţi fi zis ceva, să-ţi amintesc de multe, multe alte lucruri...nu prea cred...nu-mi stă-n fire să dezgrop ceva decât dacă mă calcă cu adevărat pe nervi...vezi tu, nu ţie, mie puţin îmi pasă de ce vei face în continuare, fiindcă tu, la fel ca orice alt utilizator al acestui forum, eşti răspunzător pentru acţiunile tale, iar dacă se va decide vreodată că ne eşti prea antipatic vei fi bannat definitiv şi irevocabil (vezi cazurile Matey şi hosmY) ...eu pot să îţi dau liber şi acum dar trec cu vederea şi de data asta, în speranţa că te vei maturiza într-o zi şi îţi vei vedea de alte lucruri cu adevărat importante pentru tine, cum ar fi firma de construcţii sau familia, în loc să faci un circ ieftin pe aici...şi reţine, de plecat de la moderare tu ai plecat, nu te-a dat nimeni afară...în concluzie nu-ţi mai bate tu joc, noi nu avem nicio vină...sau dacă ai impresia că noi avem vreo vină, vorbeşte, adu argumente pertinente pentru afirmaţiile tale,  şi noi vom analiza cele scrise de tine şi îţi vom justifica afirmaţiile dacă vom considera că va fi cazul...toate cele bune...


_______________________________________
Zilnic, cel mai interesant P.M. este răsplătit cu un BNUS special

DO NOT PM ME, MOST LIKELY I WON'T ANSWER.DO NOT REQUEST
REUPLOADS OF MY PREVIOUS UPLOADS, BUT IF YOU STILL HAVE
THEM, FEEL FREE TO MAKE AS MANY MIRRORS AS YOU LIKE.


 
    [mp3=https://www.youtube.com/watch?v=azJTTI4vk7g]

              Citiţi regulile/Read The Rules 
             SYANTMpS

pus acum 12 ani
   
80Inanna
Moderator

Din: Mitologie
Inregistrat: acum 18 ani

ATC_ul a scris:

... dvs. in calitate de moderator aveti acces la e-mail-urile userilor inscrisi pe forum si foarte simplu, in orice moment, puteti reseta parola unui user, folosind optiunea "ati uitat parola ?" din sectiunea "login". Binenteles ca nu aveti acces la parola mea de user, insa prin resetarea parolei iti bati joc de acel om.  Nu cred ca 3xmedia a creeat aceasta optiune pentru ca moderatorii de pe acest forum sa sicaneze useri !


Asta arată cât de bine (nu) vă pricepeți la aceste forumuri. Spuneam eu că habar n-aveți de securitate în informatică. Maharet v-a explicat că este nevoie de confirmare din email, altfel parola nu se schimbă și „moderatorul” n-are acces, cum vi se pare dv.

ATC_ul a scris:

sansele ca bubulyna sa fie clona mea sunt la fel de mari ca si sansele ca tu, 80Inanna sa fi in spatele magariilor pe care le faci impotriva mea.

Dacă șansele sunt la fel de mari, atunci, dacă e 100% că eu fac măgăriile, înseamnă că dv. sunteți 100% Bubulyna. Dacă șansele ca dv. să fiți Bubulyna sunt zero, atunci șansele ca eu să fac măgăriile sunt „la fel de mari”, adică tot zero. Hotărâți-vă, sunteți Bubulyna, sau nu?

De fapt, discuția cu șansele este pur teoretică și demonstrează lipsa dv. de logică, dacă nu de altceva. Eu nu am făcut nicio măgărie, căci eu sunt „white hat”. Însă recunosc că sunt, mă pricep.

Din ce ați spus pe forumul dv. rezultă că nu puteți dormi de grija noastră. Mă rog, problema dv.


_______________________________________
Verificati toate linkurile înainte de a descărca!  UNELE sunt expirate.
Cataloage FILME românești și TEATRU românesc.
Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega.
NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.

pus acum 12 ani
   
Pinochioclona
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 12 ani
Da ,voi moderatorii  sunteti niste nesimtiti si niste mincinosi . Cred ca numele userului meu va sugereaza cine sunt . Un moderator zelos(ca sa nu spun altfel , adica idiot) m-a banat 100 de ani . Un dobitoc(dobitoaca) si un(o) frustrat (a) , dar daca atat stie , asta e . Adevarul intotdeauna supara . Eu am fost banat pentru ca am spus adevarul . Si stiti ceva ? Putem accesa acest forum fara a fi inregistrati .  Deci domnilor moderatori comportati-va in continuare ca niste dictatori(mitocani) ca veti avea doar de “castigat” .
Atc-ul daca mai continui asa vei fi banat , fara avertisment .De ce nu dai replica mojicilor ? Iti este frica ? Nici pe timpul comunismului nu era asa de rau . Pacat ca acest forum a ajuns pe mana unor neciopliti , care se cred mari :justitiari: .
Sunteti banat in acest forum. Veti putea intra din nou pe data de 22-04-2111.
Va rugam adresati intrebari la: .
Dobitocule care m-ai banat , ce  ai castigat ?
Doar asa ca o curiozitate se poate sti cine m-a banat ?Cine e frustratul (frustrata) ?
Si apropo : ce daltonist a facut aceasta noua tema ?
Imi cer scuze pentru cuvintele triviale pe care le-am folosit , dar asta e , nu meritati altceva “domnilor”.
SA BANATI BINE ! CA DOAR ATAT STiTI !

// Şi  vei fi bannat din nou, pentru că eşti impertinent...în cazul tău special şi pe clasa de ip-uri...hai, nu mă face să activez şi filtrul anti proxy şi să îţi iau de tot jucăriile, în cazul tău special plăcerea debilă de a te comporta ca în mahala, fiindcă la atât te-a redus lipsa celor şapte ani de acasă, dacă vrei să te înţelegi cu noi mai studiază proverbul "capul plecat, sabia nu-l taie" În plus, ca fost moderator trebuia să ştii foarte bine că sancţiunile sunt aspre, mai ales pentru jigniri, ce te face să crezi că vom schimba ceva? Un forum respectabil se ţine cu reguli stricte, dacă ar fi după voi ăştia puşi pe scandal l-aţi transforma repede într-un haos total, ori noi tocmai pentru că nu vrem asta vom da mereu cu bannul în stânga şi-n dreapta atunci când este cazul pentru a menţine ordinea şi disciplina...

// Ah, şi să nu uit...acest topic va rămâne închis...fiindcă la nesimţire crasă şi jigniri se răspunde cu indiferenţă şi bann...şi mi se pare foarte corect...our house, our rules...take it or leave it...buh bye now and take care....


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la