Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
OnutzaGirl 24 ani
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
24 - 51 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / [B] Colectia „Romance” Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1 ... 3 4 5 6
Cleo2001
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani


Linda Howard – [Mackenzie Family] – 4.Plăcere exclusivă

Titlu original: Mackenzie’s Magic
Traducere: Anca Merce
Editura: Lira
An de apariție: 2015
Versiune: 1.0
Format: DjVu, Docx, Epub, Mobi

Maris Mackenzie nu este deloc o tânără ca oricare alta. Mezina familiei Mackenzie are puterea misterioasă de a fermeca pe oricine. Poate nu întâmplător se ocupă de dresarea cailor care participă la competiții și se învârte în lumea spectaculoasă a posesorilor de armăsari pursânge și nu numai.
Însă viața ei este total dată peste cap când, într-o dimineață, se trezește alături de un fermecător necunoscut, fără să-și amintească nimic din întâmplările nopții trecute și cum a ajuns să doarmă într-un motel, lângă un bărbat care se dovedește a fi agent FBI sub acoperire. Maris află că este căutată de poliție pentru furtul unui cal de rasă, însă contuzia de la cap o împiedică să-și amintească cine a atacat-o și cum a ajuns în situația respectivă.
Nu mai are nici o amintire despre incident și deci prea puține șanse să-și dovedească nevinovăția sau să scape de răufăcătorii care se află în spatele tentativei de eliminare a armăsarului de rasă – și a ei.
Singura ei speranță? Străinul din patul ei, care se poate dovedi nu doar un simplu salvator, ci și bărbatul cu care să-și dorească să-și petreacă restul vieții.


pus acum 6 ani
   
Cleo2001
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani


Linda Howard – [Mackenzie Family] – 5.Un joc de noroc

Titlu original: A Game of Chance
Traducere: Alina Rogojan
Editura: Lira
An de apariție: 2015
Versiune: 1.0
Format: DjVu, Docx, Epub, Mobi

După o copilărie mizeră şi violentă, Chance a căpătat o nouă viaţă datorită familiei Mackenzie, care l-a pri¬mit în mijlocul ei, oferindu-i nu numai un cămin, ci şi dragoste necondiţionată. Devenit ofiţer în Serviciul de Informaţii al Marinei şi apoi şef al unei companii de securitate, Chance a avut succes în toate misiunile în care a fost implicat. Excepţia este Crispin Hauer, un terorist cu nenumărate victime la activ, care a reuşit mereu să-i scape din plasă. Singurul punct slab al lui Hauer pare să fie Sunny, fiica lui, pe care Chance inten¬ţionează s-o folosească drept momeală pentru a-l face pe Hauer să iasă din ascunzătoare. Primul pas: sedu¬cerea lui Sunny, o misiune nu numai uşoară, dar şi plă¬cută pentru Chance. Planul nebunesc funcţionează perfect când Chance şi Sunny rămân captivi într-un canion vreme de câteva zile, timp în care manevra de seducţie are efectul scontat.
Totuşi, Chance nu a luat în calcul propriile sentimente pe care fermecătoarea tânără i le trezeşte şi motivul pentru care ea preferă să se ascundă de propriul tată. Acum, planul atât de ingenios îi aduce la un pas de dezastru, iar plasa de minciuni pe care Chance a ţesut-o ar putea să-l facă să-şi piardă nu doar viaţa, ci şi o dragoste aşa cum nu spera să întâlnească vreodată.


pus acum 6 ani
   
menadel
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 11 ani


Cara Elliott s-a născut în New Haven-Statele Unite Ale Americii, în 1951. Gen literar: romantism, literatură istorică, mistery & thriller. Cara începe activitatea de scriitoare la vârsta de cinci ani, după cum spune mama sa. Aceasta a păstrat într-un album o poveste creionată, cu pagini bogat ilustrate și desene cu cai. În timp Cara a trecut de la western la Regency. Absolventă a Universitarii Yale, Cara a obținut numeroase premii prin scrierile sale. A publicat romane foarte apreciate de cititori și de critici de specialitate, distinse cu premii importante, cum ar fi Daphne du Maurier și Golden Leaf. A primit, de asemenea, două nominalizări la Premiul RITA acordat de Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste din America. Ea scrie de asemenea o serie mister/istorie sub numele de Andrea Penrose(Pickens).


Cara Elliott   Tentații periculoase

ALMA,2017,272, Graal Soft

Scan ctrl, docx, epub v0.9



Cu mult timp în urmă, Sophie Lawrance a ales prudența în defavoarea pasiunii, respingând, de dragul familiei ei, dragostea unui tânăr rebel, în ciuda durerii pe care această respingere i-a lăsat-o în suflet. Dar, când o greșeală din trecutul tatălui ei iese la suprafață, amenințând să distrugă tot ce are Sophie mai drag, frumoasa tânără, ajunsă într-o situație disperată, știe că există un singur bărbat ale cărui abilități obscure o pot salva. Cameron Daggett este un bărbat cu multe secrete… și cu chiar mai multe păcate. Nu a uitat însă niciodată durerea pricinuită de pierderea scumpei lui Sophie. Dar acum, când i se oferă o nouă șansă de a-i cuceri inima, Cameron își înfrânge furia și acceptă să o ajute pe Sophie să salveze onoarea tatălui ei. Împreună, cei doi se avântă într-o aventură periculoasă, care îi va purta spre un domeniu izolat, undeva la malul mării, unde au de înfruntat un adversar viclean – dar și propriile dorințe arzătoare. Vor fi, oare, mistuiți de flăcări? Sau vor dovedi că dragostea adevărată poate învinge orice opreliști?


_______________________________________
"Cand nu vom mai fi copii, nu vom mai fi deloc!"
Link la postarile vechi indisponibile

pus acum 6 ani
   
menadel
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 11 ani

David Foenkinos s-a născut la Paris în 1974. A studiat literatura la Sorbona și a urmat în paralel cursuri de muzică, visând, pentru o vreme, să înființeze o trupă. A debutat în anul 2001 cu romanul Inversion de Vidiotie. De l’influence de deux Polonais, recompensat cu Premiul François Mauriac, urmat în 2002 de Entre les oreilles. În 2004 publică Potențialul erotic al soției mele (Le potentiel érotique de ma femme; Humanitas Fiction, 2017), care obține Premiul Roger Nimier în același an. Urmează un număr impresionant de romane, unele distinse cu importante premii literare: în 2005, în caz de fericire (En cas de bonheur; Plumanitas, 2008), Les cśurs autonomes în 2006, Qui se souvient de David Foenkinos? în 2007, carte care primește Premiul Jean Giono, în 2008, Despărțirile noastre (Nos séparations; Humanitas, 2011). Acestea sunt urmate de La délicatesse (2009), Lennon (2010), Le petit garçon qui disait toujours non (2011), Les souvenirs (2011), Le saule pleureur de bonne humeur (2012), Je vais mieux (2013), La tęte de l’emploi (2014), Charlotte (2014), ce câștigă Premiul Renaudot și Premiul Goncourt des lycéens, și de Le mystčre Henri Pick (2016).

David Foenkinos   Potențialul erotic al soției mele

Humanitas,2017,184, Dan Rădulescu

Scan ctrl, docx, epub v0.9


Romanul Potențialul erotic al soției mele a fost distins cu Premiul Roger Nimier în anul 2004 și a fost tradus în douăzeci de limbi. Într-o bună zi, Hector face un gest pe care nimeni nu l-ar fi putut anticipa: încearcă să se sinucidă, dar este salvat în ultima clipă. Se dovedește apoi că în spatele tipului sociabil, al fiului iubitor și al funcționarului conștiincios se ascunde un personaj dominat de o pasiune irepresibilă, care îi face viața un coșmar – e un colecționar împătimit, colecționează rând pe rând orice, dar absolut orice: timbre, diplome, bilete de metrou, dopuri, proverbe croate, jucării Kinder, șervețele de hârtie, boabe de fasole, filme fotografice, suveniruri, butoni de manșetă, termometre, labe de iepure, scoici din Oceanul Indian, zgomotele de la ora cinci dimineața, etichete de brânzeturi… întâlnirile colecționarilor anonimi nu îi sunt de prea mare folos. Pentru a ieși din fundătura existențială, Hector nu vede decât o soluție, și anume să se însoare, ca să-și concentreze pasiunea pe un singur „obiect”: Brigitte, femeia vieții sale. Numai că lucrurile se dovedesc mai complicate decât se aștepta, iar patima revine, tulburându-i armonia conjugală, sub forma unei alte manii acaparatoare; de aici o înșiruire de pățanii, care mai de care mai neobișnuite, ducând la situații de un umor fără egal și implicând personaje extrem de bizare.


_______________________________________
"Cand nu vom mai fi copii, nu vom mai fi deloc!"
Link la postarile vechi indisponibile

pus acum 6 ani
   
Cleo2001
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani


Sarah Addison Allen - Grădina fermecată


Titlu original: Garden Spells
Traducere: Mihnea Columbeanu
Editura: Lider
An de apariție: 2008
Versiune: 1.0
Format: DjVu, Docx, Epub, Mobi


Grădina fermecată, publicată în vara anului 2007, a devenit un bestseller şi s-a bucurat de numeroase cronici favorabile.
În paralel cu acţiunea propriu-zisă - tipică pentru un roman de dragoste american de succes scris de o femeie, avem povestea unei grădini misterioase, grădina lui Claire, şi a unui măr foarte ciudat, a cărui intervenţie în acţiunea cărţii este fundamentală. Mărul, după cum spune la un moment dat autoarea, „le spune oamenilor lucruri pe care n-ar trebui să le ştie”. El este deopotrivă fruct al cunoaşterii şi măr al discordiei.
Tocmai stropul de magie şi supranatural fac din subiectul acestui roman unul imprevizibil. Cartea se citeşte cu uşurinţă şi este genul care te captivează, foarte solară, luminoasă şi parfumată, pe care nu o poţi lăsa din mână.

Femeile din familia Waverley au, fie că le place, fie că nu, talente speciale aflate în strânsă legătură cu grădina din spatele impunătoarei reședințe a familiei, din Bascom, Carolina de Nord.
Timp de aproape un deceniu, Claire a trăit în armonie cu grădina și cu moștenirea familiei Waverley, marcată de amintirea bunicii ei, de destinul zbuciumat al mamei sale și aparent indiferentă la soarta surorii ei rebele, Sydney, care s-a eliberat de mult de constrângerile mentalităților înguste ale orașului. Folosind rețetele bunicii ei și puterile misterioase ale plantelor din grădină, Claire a pus bazele unei afaceri de succes cu produse alimentare, dar și ale unei existențe sigure, atent controlate.
Însă întoarcerea în oraș a lui Sydney, împreună cu fiica ei, Bay, tulbură rutina vieții lui Claire. Un alt element perturbator este faptul că în casa învecinată se mută un bărbat care, din clipa în care o vede pentru prima oară pe Claire, e absolut fascinat de ea.
Pe măsură ce Claire și Sydney reînvață să trăiască împreună și ajung să se împace cu traumele care le-au marcat copilăria, adolescența, dar și relația, descoperă și dragostea, exact acolo unde nu se așteptau să o găsească. Încet, încet, surorile Waverley ajung să-și accepte trecutul, să savureze prezentul și să privească pline de speranță spre viitor.

Sarah Addison Allen este autoarea a șase bestselleruri New York Times, traduse în 30 de limbi și vândute în peste 2 milioane de exemplare.

Modificat de Cleo2001 (acum 6 ani)


pus acum 6 ani
   
menadel
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 11 ani

Olivier Bourdeaut s-a născut în 1980 la Nantes, fiind al treilea fiu al unui cuplu care a avut cinci copii. După ce a fost agent imobiliar în orașul natal câțiva ani, a rămas fără slujbă și a hotărât să-și dedice tot timpul literaturii. Primul său roman a fost refuzat de toate editurile și nu s-a publicat, în 2016 a debutat cu Așteptându-l pe Bojangles, roman pe care l-a scris în Spania, în timpul unei vizite de câteva săptămâni la părinții săi. Cartea a stârnit entuziasmul francezilor și s-a bucurat de un enorm succes de public, fiind considerată una dintre cele mai importante apariții editoriale ale anului și elogiată în numeroase publicații.

Olivier Bourdeaut  Așteptându-l pe Bojangles

Nemira,04.2017,159p,Alice Georgescu

Scan ctrl, docx, epub v 0.9
link mediafire


Mama și tata dansează pe Mister Bojangles, piesa cântată de Nina Simone, sub privirea fascinată a fiului. Iubirea lor e magie și sărbătoare neîntreruptă. În viața lor nu e loc decât pentru plăceri, fantezii și prieteni. Vârtejul de poezie și himere este mai ales opera mamei. Și totuși, într-o zi mama merge prea departe. Iar tatăl și fiul fac totul pentru a evita inevitabilul. Iubirea nebună n-a fost niciodată mai nebună…
„Un mic roman rocambolesc, melancolic și fermecător.”


_______________________________________
"Cand nu vom mai fi copii, nu vom mai fi deloc!"
Link la postarile vechi indisponibile

pus acum 5 ani
   
hunyade
Membru Senior

Din: Campulung Muscel
Inregistrat: acum 16 ani
Roberts, Nora - La noapte si intotdeauna
scan_,pdf,v1.0_.docx, .epub, .mobi


_______________________________________
„Nu este alta mai frumoasă şi mai de folos zăbavă decât cetitul cărţilor…”, Miron Costin - “De neamul Moldovenilor”

pus acum 5 ani
   
stefi_todo
Online
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
Cecelia Ahern - Defecti [v1.0]
Editura: Allfa
An apariţie: 2017
Titlul original: Flawed, 2016
Traducere: Daniel Clinci
Formate: doc, epub, mobi şi un scan pdf găsit undeva pe internet
Mulţumesc celui care l-a scanat.
DOWNLOAD



„Defecţi” Este prima carte din seria „Defecţi” şi a apărut deja în 15 ţări. Seria va continua cu romanul „Perfecţi”.
Celestine North are o viaţă perfectă. Este o fiică exemplară, toţi profesorii şi colegii o plac şi este iubita celui mai fermecător băiat din liceu, Art Crevan. Dar, într-o zi, se trezeşte într-o situaţie în care acţionează din impuls, uitând de toate regulile societăţii perfecte în care trăieşte. Prin urmare, va fi pedepsită şi va trebui să suporte consecinţele sfidării ei. Ar putea merge la închisoare. Sau, mai rău, ar putea fi însemnată. Ar putea fi acuzată că este Defectă.
În primul său roman pentru adolescenţi, Cecelia Ahern înfăţişează o societate distopică, în care perfecţiunea este obligatorie, iar cei care iau decizii greşite, necalculate, Defecţii, sunt însemnaţi cu fierul încins. O societate în care decizia unei adolescente de a se revolta ar putea s-o coste viaţa.
„Un roman captivant pe care ţi-e foarte greu să-l laşi din mână. Finalul abrupt îi va face pe cititori să aştepte nerăbdători următoarea carte din serie.” - School Library Journal
„Cecelia Ahern atrage atenţia asupra capcanelor în care poate cădea omenirea în ziua de azi: cât de repede se găsesc ţapi ispăşitori care sunt pedepsiţi în public.” - The Guardian

Modificat de stefi_todo (acum 5 ani)


pus acum 5 ani
   
hunyade
Membru Senior

Din: Campulung Muscel
Inregistrat: acum 16 ani
Garwood, Julie - [Laird's Brides 01] Mireasa indaratnica
v1.0.docx, .epub, .mobi, coperti


_______________________________________
„Nu este alta mai frumoasă şi mai de folos zăbavă decât cetitul cărţilor…”, Miron Costin - “De neamul Moldovenilor”

pus acum 5 ani
   
Cleo2001
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani


Jill Barnett – Vrăjit

Titlul original: Bewitching
Traducere: Marinela Cojocaru
Editura: Miron
An de apariție: 1994
Versiune: 1.0
Format: DjVu, Docx, Epub, Mobi

„Un roman de dragoste scris cu mult umor, minunat şi absolut fascinant.” Today

„Nu scăpaţi acest roman – o lectură captivantă şi ţineţi-o minte pe Jill Barnett – o nouă mare stea a genului.” Romantic Times

„Cinci stele de aur! O lectură delicios de hazlie cu dialoguri extraordinar de spirituale.” Sunday Times


pus acum 5 ani
   
Cleo2001
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani


Elizabeth Thornton - Misterioasa Lady

Titlul original: Shady Lady
Traducerea: Mihnea Columbeanu
Editura: Orizonturi
Anul apariției: 2004
Versiune: 1.0
Format: DjVu, Docx, Epub, Mobi


Jolie Chesney, directoarea unui prestigios ziar, nu a permis niciodată publicarea de articole bazate pe fapte neverificate. La rândul său, Waldo Bowman, un bărbat şarmant, fost agent al Serviciului Britanic de Informaţii, alimentează pagina de noutăţi mondene cu aventurile lui galante. Iar când acesta năvăleşte în biroul ei cerându-i furios o retractare, Jolie, deşi îl găseşte teribil de atrăgător, refuză să accepte orice compromis privind standardele sale profesionale sau de altă natură.
Numai că, atunci când cea mai bună reporteră a ziarului, Lady Chloë dispare într-un mod ciudat, Jo cere ajutorul acestui bărbat periculos de senzual, ale cărui legături cu Divizia Specială ar putea salva viaţa prietenei ei, chiar dacă asta presupune să se implice într-o relaţie… mai mult decât profesională.
O carte încântătoare, ce se citeşte cu sufletul la gură.


pus acum 5 ani
   
stefi_todo
Online
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
Lucinda Riley - Secretul orhideei [v1.0]
Editura: Litera
An apariţie: 2017
Titlul original: Hothouse Flower, 2010
Traducere: Gabriela Tănase    
Formate: doc, epub, mobi şi un scan pdf găsit undeva pe internet.
Mulţumesc celui care l-a scanat.
DOWNLOAD



În copilărie, Julia Forrester a petrecut multe ore idilice în sera domeniului Wharton Park, unde bunicul ei cultiva flori exotice. Astfel că, atunci când în familia ei are loc o tragedie, Julia se întoarce la liniștea de la Wharton Park și la sera de aici. Primite recent moștenire de charismaticul Kit Crawford, clădirea, precum și toate dependințele domeniului sunt în curs de renovare. Kit și Julia descoperă astfel un jurnal vechi și pleacă în căutarea bunicii Juliei, pentru a afla adevărul despre o iubire care aproape că a distrus Wharton Park. Astfel, Julia este purtată înapoi în timp, în lumea Oliviei și a lui Harry Crawford, un tânăr cuplu despărțit de Primul Război Mondial, al cărui destin se va răsfrânge în chip tragic asupra generațiilor viitoare. O carte sfâșietoare, Secretul orhideei își poartă cititorii din Europa devastată de război în Thailanda exotică, pe urmele unei povești de iubire de mult apuse.


pus acum 5 ani
   
stefi_todo
Online
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
Cecelia Ahern - Perfecţi [v1.0]
Editura: Allfa
An apariţie: 2018
Titlul original: Perfect, 2017
Traducere: Adina şi Gabriel Raţiu
Formate: doc, epub, mobi şi un scan pdf găsit undeva pe internet
Mulţumesc celui care l-a scanat.
DOWNLOAD



Seria Defecţi a apărut deja în 15 ţări. În Perfecţi, a doua carte şi ultima din seria Defecţi, lumea perfectă care îi este refuzată lui Celestine va suferi o transformare ireversibilă.
Celestine North este acum o fugară. După ce a fost însemnată ca Defectă şi declarată cel mai periculos infractor din ţară de către judecătorul Crevan, şeful Ghildei, ea a stat numai în ascunzătoare. Dar a venit momentul să-l înfrunte pe Crevan. Celestine are un secret cu care poate distruge întreaga Ghildă. De aceea, Crevan o caută înnebunit, trimiţând peste tot trupe de Fluierari. Din cauza secretului ei, au dispărut deja câteva persoane. Cu ajutorul altor Defecţi, printre care şi Carrick, dar nu numai, ea încearcă să pună la cale un plan. Însă timpul nu este de partea ei.
Celestine va trebui să ia o decizie dificilă: să se salveze doar pe ea sau să rişte totul şi să-i salveze şi pe ceilalţi Defecţi.
„Într-o lume lipsită de empatie şi compasiune, nu te poţi alia decât cu alţi Defecţi, o grupare de rezistenţă care speră să schimbe cursul lucrurilor şi să readucă speranţa.” – Booklist
„O carte pătrunzătoare şi plină de adevăr.” – Irish Times

Modificat de stefi_todo (acum 5 ani)


pus acum 5 ani
   
kiii
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
colectie carti Nora Roberts
lista carti

[b] colectia „romance” colectie carti nora roberts lista carti

52.1KB


pus acum 3 ani
   
stefi_todo
Online
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
Cecelia Ahern – ROAR [v1.0] 30 de femei. 30 de povești
Editura: ALLFA
An apariţie: 2019
Titlul original: ROAR, 2018
Traducere: Gabriel Tudor
Formate: doc, epub, mobi şi scan djvu.

DOWNLOAD



O femeie care devine invizibilă. O femeie pe care o înghite pământul. O femeie care-și uită numele. O femeie care mănâncă fotografii. O femeie care trăiește pe un raft. O femeie căreia îi cresc aripi.
Cecelia Ahern, îndrăgita autoare a numeroase bestselleruri Internaționale, aduce laolaltă treizeci de povești tulburătoare și amuzante, duioase și crude – povești prin care pătrundem în lumea a treizeci de femei cât se poate de diferite, unite, însă, de faptul că toate își regăsesc echilibrul, puterea, hotărârea de care au nevoie pentru a-și schimba viața.

„ROAR. 30 de femei. 30 de povești” este strigătul femeilor: al femeilor care ne sunt prietene, al femeilor care ne sprijină și ne încurajează, al femeilor care ne inspiră și ne insuflă curaj. Cu o forță narativă remarcabilă și cu o voce puternică, Cecelia Ahern surprinde acel moment din viața tuturor femeilor în care acestea simt nevoia să strige.
„Un volum inteligent, jucăuș, amuzant și, în același timp, provocator și plin de inspirație.” - Daily Mail
„Simpatică, magică, scriitura ei cea mai puternică și mai feministă de până acum.” -  Irish Sunday Independent
„Inventivă și ingenioasă – ca un salut complice către Angela Carter și Margaret Atwood.” - Stylist


pus acum 3 ani
   
stefi_todo
Online
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
Refăcut

Cecelia Ahern – Pasărea Liră [v1.0]
Editura: Allfa
An apariţie: 2021
Titlul original: Lyrebird, 2016
Traducere: Marilena Iovu
Formate: docx, epub, mobi și scan djvu.
Descarcă

În spatele traiului aparent simplu dus de doi frați gemeni, se găsește povestea incredibilă a unui copil din flori – o fată crescută într-ascuns și înzestrată cu talentul uimitor de a imita la perfecție orice sunet. Precum o pasăre liră. La vârsta de douăzeci și șase de ani, tânăra pășește în lumea divertismentului.
Un bărbat cu ambiții muzicale se resemnează într-o relație amoroasă în care viața privată și cea profesională nu se mai pot delimita una de cealaltă, și niciuna nu-l mai împlinește cu adevărat.
Această femeie și acest bărbat se întâlnesc și se îndrăgostesc. Dar le va fi dat cu adevărat să se iubească?
O crimă din trecut. O legătură secretă. O pasiune înfrânată. Până în clipa în care toate sunt date în vileag.
„Pasărea Liră” este o poveste de iubire trăită cu inocență într-o lume din care inocența lipsește cu desăvârșire.


Cecelia Ahern – Post-Scriptum [v1.0]
Editura: Allfa
An apariţie: 2020
Titlul original: Postscript, 2019
Traducere: Marilena Iovu
Formate: docx, epub, mobi și scan djvu.
Descarcă

„Post-Scriptum”, mult așteptata continuare a bestsellerului „P.S. Te iubesc”, este un roman înduioșător și surprinzător, ce poartă un mesaj optimist: în fața durerii, a pierderii și a suferinței, vindecarea vine întotdeauna prin generozitate și prin iubire.
Au trecut șapte ani de la moartea lui Gerry și șase ani de când soția sa a citit ultima dintre scrisorile pe care i le-a lăsat acesta, insuflându-i curajul și puterea de a face față pierderii lui.
Holly este mândră de noua viață pe care și-a croit-o, însă când membrii Clubului P.S. Te iubesc – oameni ce suferă de boli în stadiu terminal, inspirați de gestul lui Gerry – îi cer ajutorul, ea se teme că va fi copleșită din nou de suferință și de dor.
Acceptând să-și ajute noii prieteni să lase în urmă mesaje către cei dragi, ea pornește pe un drum dificil. La capătul acestuia, va descoperi că, bucurându-se de prezent și de viitor, nu își trădează trecutul, că este mai puternică decât credea și, cel mai important, că este posibil să iubești un om pentru totdeauna.
„O poveste emoționantă, istorisită cu mult umor și cu optimism. Scriitura Ceceliei Ahern este sinceră și empatică, captivând cititorul de la primele rânduri.” - Irish Times


pus acum 1 an
   
stefi_todo
Online
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
Cecelia Ahern - Jocul trecutului [v1.0]
Editura: Allfa
An apariţie: 2022
Titlul original: The Marble Collector, 2015
Traducere: Marilena Iovu    
Formate: docx, epub și mobi făcute după scan.
Mulțumesc celei care l-a scanat.

Descarcă

Cum ar fi dacă ai avea la dispoziție o singură zi ca să afli cine ești cu adevărat?
Când Sabrina Boggs găsește printre lucrurile colecționate de tatăl ei un joc învăluit în mister, i se dezvăluie un adevăr brutal, pe care nu l-ar fi bănuit niciodată. Omul alături de care crescuse, pe care credea că îl cunoaște, devine deodată un necunoscut. Firele prezentului dispar sub povara unei memorii înșelătoare.
Are la dispoziție o singură zi pentru a dezlega misterele trecutului. O zi care îi schimbă destinul pentru totdeauna. Dezgroapă amintiri, află povești și cunoaște oameni a căror existență se întretaie cu viața ei.
Jocul trecutului este un roman provocator, care te pune pe gânduri, despre felul în care cele mai banale decizii pot avea consecințe devastatoare. O poveste revelatoare, la capătul căreia poți descoperi cu adevărat cine ești, dacă îți îngădui să-ți apleci mai întâi privirea asupra celor din jur.

„Cu inteligență și măiestrie, Ahern schimbă mentalitățile, oferind lecții incontestabile de viață.” - Sunday Express


pus acum 3 luni
   
Pagini: 1 ... 3 4 5 6  

Mergi la