Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cristina02
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
26 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / [S] Serghei Nikolaevici Lazarev Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
ibu
Membru Puf

Inregistrat: acum 14 ani
DIAGNOSTiCAREA KARMEI - SERiA 1:



    01. Sistemul autoreglării câmpurilor:

    „La nivel info-energetic părinţii, copiii, nepoţii reprezintă un tot unitar. Psihicul, trăirile emoţionale şi comportamentul părinţilor influenţează psihicul, starea emoţională şi fizică a copiilor.
    Prin urmare, modificând psihicul părinţilor, se poate modifica starea fizică a copiilor.
    Corpul fizic se întinde în spaţiu, iar corpul biocâmpurilor în timp. Comiţând anumite fapte, materializându-şi gândurile şi trăirile emoţionale în planul fizic, omul îşi influenţează corpul său temporal, altfel spus, prin comportamentul său, prin trăirile sale el acţionează asupra propriului său viitor”.
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi

       


    02. Karma pură

    „Aveţi în faţă nu doar o simplă carte axată pe o temă de larg interes, ci, de fapt, expunerea unei concepţii originale privind însuşirea legilor lumii spirituale care guvernează lumea materială, analiza posibilităţilor de acces în universul bioenergiei.
    Scopul principal al cărţii este de a lărgi orizonturile cognitive asupra lumii înconjurătoare, de a descoperi şi studia mecanism ele care o guvernează şi de a expune regulile de acces în bioenergie, întrucât autoperfecţionarea omului trebuie să înceapă prin conştientizarea lumii înconjurătoare, prin înţelegerea legilor acesteia, prin considerarea propriei persoane ca parte integrantă a structurii universului.
    Lumea contemporană s-a îndepărtat mult de izvoarele primare ale spiritului. Ea seamănă cu un vas în derivă, fără căpitan, cu motorul defect, cala plină de breşe şi echipajul învrăjbit. Unii dintre marinari îşi dau seama de situaţia tragică în care se află şi au început să lanseze apeluri pentru reconciliere şi pentru repararea navei. Marele necaz însă - şi despre acest lucru nu ştie nimeni - constă în faptul că vasul se îndreaptă, spre recifuri şi că nici măcar punerea în funcţiune a maşinilor nu poate salva corabia şi echipajul, dacă nu va fi modificat cursul navei".
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi




    03. Iubirea

    ... „Dacă omul se roagă numai pentru a se însănătoşi, atunci ţelul rugăciunii devine corpul fizic şi nu comunicarea cu Dumnezeu prin intermediul iubirii care creşte în suflet. Rugăciunea îl poate ajuta cu adevărat pe cel care înţelege că prin ea şi prin păstrarea iubirii în suflet dobândeşte fericirea supremă indiferent dacă obţine sau nu sănătatea fizică”.
    ... „Dacă am să vă spun că în viitor totul va fi bine, veţi înceta să lucraţi asupra dumneavoastră, iar dacă vă voi spune că totul va fi rău, cu atât mai puţin veţi face. Despre viitor nu trebuie gândit nici bine, nici rău. în viitor nu va exista nici rai, nici iad. în viitor va fi Dumnezeu. De aceea a te teme, a dispera, a te supăra, este lipsit de orice sens, îţi rămâne doar să iubeşti.
        Dumnezeu este iubire”.
    ... „Când fericirea supremă va consta în iubirea pentru Dumnezeu, fiecare secundă a vieţii noastre va fi o posibilitate de a răspândi iubirea şi bucuria”.
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi




    04. Privire in viitor

    Aveti în fata nu doar o simpla carte axata pe o tema de larg interes, ci, de fapt, expunerea unei conceptii originale privind însusirea legilor lumii spirituale care guverneaza lumea materiala, analiza posibilitatilor de acces în universul bioenergiei.
    Scopul principal al cartii este de a largi orizonturile cognitive asupra lumii înconjuratoare, de a descoperi si studia mecanismele care o guverneaza si de a expune regulile de acces în bioenergie, întrucât autoperfectionarea omului trebuie sa înceapa prin constientizarea lumii înconjuratoare, prin întelegerea legilor acesteia, prin considerarea propriei persoane ca parte integranta a structurii universului.
    Lumea contemporana s-a îndepartat mult de izvoarele primare ale spiritului. Ea seamana cu un vas în deriva, fara capitan, cu motorul defect, cala plina de brese si echipajul învrajbit. Unii dintre marinari îsi dau seama de situatia tragica în care se afla si au început sa lanseze apeluri pentru reconciliere si pentru repararea navei. Marele necaz însa - si despre acest lucru nu stie nimeni - consta în faptul ca vasul se îndreapta spre recifuri si ca nici macar punerea în functiune a masinilor nu poate salva corabia si echipajul, daca nu va fi modificat cursul navei.
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi

       


    05. Rspunsuri la intrebari

    Cartea se intituleaza „Răspunsuri la întrebări” si se prea poate ca multi sa nu primeasca raspunsuri la ceea ce ii framanta. Bine ar fi daca oamenii ar intelege ca cel mai de seama lucru nu este intrebarea sau raspunsul concret. Drumul insanatosirii este drumul catre Dumnezeu. Si aici sentimentele sunt mai importante decat gandurile. Cand omul se concentreaza nu asupra perceperii drumului adevarat, ci asupra satisfacerii propriei constiinte, efectul poate fi contrar.
    „... Trebuie înţeles o dată pentru totdeauna un lucru simplu: nu există boli incurabile.
    În măsura în care putem să păstrăm în suflet starea de bucurie şi de iubire vom putea să învingem treptat orice boală.”
    „ ... Tot ce am scris poate fi rezumat în câteva fraze:
    ■ Întodeauna şi oriunde să păstrezi iubirea pentru Dumnezeu şi s-o creşti;
    ■ În toate să-L vezi şi să-L iubeşti pe Dumnezeu, să simţi voinţa Lui Supremă;
    ■ Să nu cauţi vinovaţi;
    ■ Să accepţi lumea şi oamenii aşa cum sunt. Lumea se naşte din iubire, se umple de iubire, se stinge în iubire şi devine iubire.”
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi

       


    06. Trepte către Divinitate

    „... Cum poate fi simţită iubirea Divină?
    În măsura în care îi învăţăm pe copii noştri să ofere, le educăm altruismul, capacitatea şi dorinşa de a avea griojă de alţii, noi îi pregătim  să simtă Iubirea Divină, care nu depinde de nimic şi doar oferă”.
    „... Una din condiţiile principale ale purificării Karmei este educarea corectă a sufletului nostru în iubirea pentru tot ce este Dumnezeesc”.
    „... Acceptaţi-vă trecutul cu iubire în suflet şi tot cu iubire trăiţi clipa prezentă, priviţi cu iubire către viitor.
    Dimineata şiu seara repetaţi:
    În toate mă bizui pe Voia ta Doamne!”
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi

       


    07. Transcenderea fericirii

    „Pentru a vă ajuta urmaşii trebuie sâ eliminaţi minimum 5 forme de agresiune faţă de iubire :
    1.    Cele mai neînsemnate pretenţii faţă de părinţi, încă din copilărie.
    2.    De sute de ori sâ treceţi prin toate momentele de supărare pe oamenii iubiţi şi apropiaţi, să-i iertaţi, mai ales în perioada maturizării sexuale, a primei iubiri, a formării familiei şi a venirii pe lume a copiilor.
    3.    Nemulţumirea de sine, deprimarea, lipsa dorinţei de a trăi. La femei un astfel de program loveşte în primul rând copiii şi nepoţii. Sâ te ierţi pe tine este adesea mai greu decât a-i ierta pe alţii.
    4.    Toate regretele privind trecutul.
    5.    Orice temeri şi nelinişti în privinţa viitorului".
   
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi

       


    08. Dialoguri

    „ ...Această carte este de fapt un interviu.
    Reporterul? Chiar cititorul operei lui Lazarev.
    Autorul celor şapte volume din seria „Diagnosticarea Karmei” a hotărât să vină în întâmpinarea tuturor problemelor, nedumeririlor, frământărilor, neliniştilor publicului său.”
    Şi dacă noi nu dorim să acceptăm o boală şi încercăm să fugim de fiinţa iubită provocând-o pe ea şi pe sine la despărţire, nesocotind şi discreditând sentimentul personal, încercând să-l dirijăm, atunci, pentru salvarea sufletului, noi trebuie să pierdem tot ceea ce ne-a făcut să renunţăm la iubirea faţă de Dumnezeu. A accepta voinţa Divină, a te supune iubirii, a păstra iubirea în momentul pierderii a tot ceea ce este uman, a trăi cu acest sentiment şi a tinde în permanenţă spre el, iată principalele reguli ale sănătăţii şi ale supravieţuirii.
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi

       


    09. Îndrumar de supravieţuire

    „... Doresc să subliniez încă odată: bolile sunt cu miile, iar cauza este una singură – insuficienta iubire de Dumnezeu.”
    ... În univers nu există niciun motiv, nici cauză care ar putea să justifice dezicerea de iubire. Noi le creăm singuri supunându-ne în faţa conştiinţei şi dorinţelor.
    ... Acum eu îi sfătuiesc astfel: începeţi să vă depăşiţi pe dumneavoastră înşivă în mod treptat. Luaţi o anumită sarcina, de exemplu: azi nu voi gândi rău despre nimeni. Voi vedea în toate voinţa Divină...”
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi




    10. Principii de vindecare

    „ - Cum să procedezi cu un om care te-a trădat?
    - Înlocuiţi cuvântul "trădat" cu "vindecat" şi problema care pare de nerezolvat va dispărea. Aţi greşit idolatrizând umanul şi de sus vi s-a trimis purificarea. Capacitatea de a gândi este determinată de măsura în care putem să ne schimbăm.
    Pentru aceste schimbări este nevoie de energie pe care o primim de la Dumnezeu prin iubire. Cu cât avem mai multă iubire de Dumnezeu, cu atât avem mai multă energie în suflet cu atât mai mult ne schimbăm, iar prin noi schimbăm lumea înconjurătoare.
    Rezultă că prima regulă este să nu blocăm iubirea Divină prin supărări, condamnări, frică şi regrete..."
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi

       


        11. Sfârşitul dialogului

    „Lumea este minunată. Este minunată în toate formele sale de manifestare, minunată în esenţa sa, pentru că este Dumnezeiască. Şi pentru că fiecare situaţie ne îndrumă spre iubire şi spre Dumnezeu, nu avem dreptul sub niciun motiv să renunţăm la iubire, la zâmbet, bucurie şi optimism.
    Dacă reuşim să păstrăm o asfel de viziune despre lumea înconjurătoare, vom începe să apreciem corect ceea ce se întâmplă în jurul nostru şi ne va fi mai uşor să facem legătura între cauze si efecte. O astfel de concepţie corectă ne ajută într-o mai mare măsură să schimbăm lumea înconjurătoare. în această ordine de idei am încercat să răspund la întrebările care mă frământă, în această carte. Am înţeles că nu pot da răpunsuri exacte, ferme, academice, în timp ce cititorul să fie nevoit doar să-mi respecte sfaturile, fără să se gândească la nimic altceva. Dimpotrivă, aş dori ca cititorul să reflecteze şi să încerce să înţeleagă lumea împreună cu mine. Sper că am reuşit să realizez acest lucru". (S. N. Lazarev)
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi

       


    12. Viaţa ca bătaia din aripi a fluturelui

    „Aveţi în faţă nu doar o simplă carte axată pe o temă de larg interes, ci, de fapt, expunerea unei concepţii originale privind însuşirea legilor lumii spirituale care guvernează lumea materială, analiza posibilităţilor de acces în universul bioenergiei.
    Scopul principal al cărţii este de a lărgi orizonturile cognitive asupra lumii înconjurătoare, de a descoperi şi studia mecanismele care o guvernează şi de a expune regulile de acces în bioenergie, întrucat autoperfecţionarea omului trebuie să înceapă prin conştientizarea lumii înconjurătoare, prin înţelegerea legilor acesteia, prin considerarea propriei persoane ca parte integrantă a structurii universului.
    Lumea contemporană s-a îndepărtat mult de izvoarele primare ale spiritului. Ea seamănă cu un vas în derivă, fără căpitan, cu motorul defect, cala plină de breşe şi echipajul învrăjbit. Unii dintre marinari îşi dau seama de situaţia tragică în care se află şi au început să lanseze apeluri pentru reconciliere şi pentru repararea navei. Marele necaz însă - şi despre acest lucru nu ştie nimeni - constă în faptul că vasul se îndreaptă spre recifuri şi că nici măcar punerea în funcţiune a maşinilor nu poate salva corabia si echipajul, dacă nu va fi modificat cursul navei". (S.N. Lazarev)
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi

                                                                                                                                                                                                        * * * * * * * * * *

DIAGNOSTiCAREA KARMEI - SERiA 2:



    01. Experienta supravietuirii vol. 1

    În cărţile din cea de-a doua şi noua serie „Diagnosticarea karmei”, autorul oferă o analiză profundă a scrisorilor de la cititorii care îşi împărtăşesc experienţa cu privire la rezolvarea problemelor, povestesc cum cercetările sale îi ajută să trăiască, pun întrebări. înainte, conţinutul principal al acestor scrisori era despre chin, disperare, suferinţele insuportabile, vieţile distruse şi deformate, moartea copiilor şi a celor apropiaţi, bolile incurabile. Acestea erau scrisori de dinainte de moarte. Motivul lor principal era speranţa într.-o minune şi de a scăpa de nenorocirile neîncetate. Lipsa de înţelegere asupra a ceea ce se întâmplă, sentimentul de nedreptate a sorţii, dezorientarea din cauza trădărilor şi umilinţelor din partea celor apropiaţi - nu erau scrisori, ci o durere totală. Au trecut anii şi sensul scrisorilor s-a schimbat. Aproape toate aceste scrisori emană fericire pe care, în sfârşit, au găsit-o şi povestesc despre cum s-a schimbat caracterul omului şi cum au trecut bolile. Pur şi simplu, uneori, se întâmplă miracole. Când ştii cine eşti, de unde ai venit şi încotro mergi atunci, treptat, dispar frica, chinul şi tristeţea. Viaţa devine un joc frumos iar principalul premiu în acest joc este iubirea. Această carte prezintă o viziune nouă asupra vieţii. Lumea se va deschide pentru dumneavoastră dintr-o perspectivă nouă. în această carte, veţi găsi inspiraţie pentru ceea ce înainte vi se părea imposibil.
    Vă mulţumesc foarte mult pentru cărţi, acestea mi-au schimbat complet destinul. Practic, eu căzusem în patima beţiei, pur şi simplu, aveam senzaţia că ar fi trebuit să mor, ca o alcoolică. Iniţial, după ce am început să Vă citesc cărţile, totul era şi mai rău. Probabil, mă purificam. Acum m-am recuperat, m-am căsătorit şi am născut un copil - un fiu. Fireşte, încă multe lucruri nu au fost finalizate. Sfatul meu pentru toţi cei care au rude cu patima alcoolului: nu este nevoie de dezalcoolizare, Pur şi simplu, schimbaţi-vă şi apropiaţii voştri se vor vindeca negreşit!
    După moartea mamei mele, aveam o oarecare stare absentă, ca şi cum nu ştiam ce fac aici. Mi-am pierdut orice curaj, la locul de muncă făceam constant greşeli şi, în general, viaţa personală era un eşec total. Eram singură, în divorţ. Acum, sunt iar fericită, iubesc şi sunt iubită. Vă mulţumesc foarte mult pentru cărţile Dumneavoastră. Le citesc şi le recitesc. Este înspăimântător să-mi imaginez ce s-ar fi întâmplat cu mine, în cazul în care, întâmplător, cărţile nu ar fi ajuns în mâinile mele.
    Stimate Serghei Nikolaevici! Cărţile Dumneavoastră au devenit deja, demult, cărţi de căpătâi pentru noi. Toată familia le citeşte. Intr-un mod succint şi concret, lecţiile Dumneavoastră oferă un volum mare de informaţii încât te obligă, indiferent de eforturi, să simţi că lucrul are loc deja asupra ta. De-a lungul anilor, cu noi s-au întâmplat astfel de schimbări benefice şi atât de multe lucruri au fost depăşite încât, dacă nu ar fi existat cercetările Dumneavoastră, ar fi fost nevoie de un secol pentru a [rece peste toate situaţiile. Orice cuvinte de recunoştinţă ar fi infinit de mici în comparaţie cu cât de mult faceţi pentru noi.
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi

                                                                                                                                                                                                        * * * * * * * * * *

SERiA - OMUL VIITORULUI:



    01. Primul pas către viitor

    „Destinul nostru - mă gândesc eu, - aceasta este o trecere din punctul A până la punctul B şi noi-nu ne putem schimba drumul, el ni se dă. Dar până la scop se poate ajunge pe mai multe drumuri. Unii îl ajung prin boli, suferinţe şi moarte, iar alţii, care au mai multă iubire - nu pierzând, ci câştigând! Unul, ca să cunoască Dumnezeul, trebuie să-fure, să jefuiască, să trădeze, să plătească cu pustie sufletească şi aplecarea spre latura materială, iar după aceea să se îmbolnăvească şi să moară. Şi pe plan subconştient să simtă că nefericirea copiilor săi este legată de el. Până la urmă acest om va găsi iubire. Altul, respectând poruncile, îşi va controla dorinţele şi agresivitea, mai repede va trece pe drumul suferinţelor, şi iubirea lui va creşte. Până la iubire - vor ajunge toţi doar prin căi şi probleme diferite. Principalul este această fericire să nu se identifice cu fericirea umană”.
    Secretul sănătăţii şi al fericirii este foarte simplu. Voi daţi o porţie iubire şi energie, şi aproximativ atâta sănătate, bani şi fericire sub alte forme veţi primi. Dacă aţi depus energia de cinci ori mai mult, decât banii şi bunăstare vi s-au oferit, să aveţi sănătate multă să primiţi bani pe căi diferiţi, şi bunăstare. Dacă aţi primit sau doriţi să primiţi de câteva ori mai mult, decât aţi dat, atunci, sunteţi bolnav. Nu mai sunteţi proprietar al averii voastre, averea este proprietarul vostru.
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi




    02. Educaţia părinţilor - prima parte

    Fiecare persoană doreşte să fie fericită, şi cât mai repede posibil. Astfel, pentru mulţi dintre noi, fericirea reprezintă pur şi simplu absenţa emoţiilor negative. Cu cât o persoană resimte mai multe emoţii pozitive, cu atât este ’ mai fericită - aceasta este convingerea majorităţii oamenilor. Mulţi dintre noi nu se gândesc la faptul că fericirea presupună nu doar împlinirea . dorinţelor; ci şi renunţarea la acestea. Iar fericirea reprezintă deci iubire ce se manifesta sub forma a două contraste!
    Un aspect important al fiecărei religii este acela de a şti cum să simţim, fără a devaloriza Divinitatea în interiorul sufletului. De îndată ce sufletul pierde unitatea cu Creatorul, el se privează astfel de energia viitorului şi materialul din care este alcătuită familia, relaţiile umane, viitorii copii începe să se distrugă fiind sortit pieirii. Pentru â da naştere unor copii sănătoşi şi armonioşi, aceştia trebuie să aibă părinţi, sănătoşi şi armonios . dezvoltaţi. Şi în primul rând, părinţii trebuie să fie sănătoşi din punct de . vedere spiritual şi sufletesc. Cărţile sfinte ne îndrumă în ceea ce priveşte educaţia ‘sufletului. Religiile mondiale fee apel la respectarea legilor superioare ale existenţei, câre permit oamenilor să primească energia necesară apariţiei unor . relaţii armonioase, familiei şi în general pentru supravieţuirea în viitor.
    Înţeleg că toată lumea doreşte sfaturi concrete şi rezultate rapide, de' aceea voi începe cu principala recomandare. Învăţaţi-vă să faceţi mereu ordine în suflet! Şi mai bine să nu vă bazaţi pe rezultate rapide. Aşteptarea unui rezultat rapid presupune închinarea şi subordonarea în faţa viitorului. Chiar dacă m cazul dumneavoastră totul este în regulă în ceea ce priveşte sănătatea, destinul şi relaţiile interpersonale, nu trebuie să neglijaţi sufletul şi dezvoltarea acestuia.
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi

       


    03. Educaţia părinţilor - partea a doua

    Toate întâmplările care au loc cu noi sunt oglinda sufletului nostru. Sufletul dezvăţat de a iubi, moare. Pierzând unitatea cu Creatorul, ea pierde energia principală. Doar sufletul poate accepta energia iubirii. Spiritul şi corpul sunt neputincioase în această privinţă. Energia sufletului se distribuie conştiinţei şi corpului. Şi dacă această energie lipseşte din suflet, putem să punem o cruce mare pe ceea ce numim viaţă, şi fericire omenească.
    Înainte, asemenea gânduri îmi provocau o dispoziţie mohorâtă. Acum cu siguranţă ştiu un lucru: fiecare situaţie plăcută sau dureroasă, trebuie să provoace o explozie de iubire şi energie. Nu trebuie să ucidem plăcerea prin ofensă, frică sau condamnare. În neplăcere există posibilitatea de dezvoltare: Iar dezvoltarea este întotdeauna o combinaţie a două elemente diametral opuse. Durerea va fi mereu lângă plăcere. Situaţia neplăcută este dată de Dumnezeu. Trebuie să o iubeşti, schimbi şi educi. Dar nu există educaţie fără Dumnezeu. Omenirea are acum multe probleme. Acest lucru îi va împinge pe cei înţelepţi către iubire şi acţiuni active, în direcţia transformării şi educării sufletului. Cei deştepţi vor încerca să schimbe ceva în economie şi politică. Cei proşti se vor supăra şi descuraja...
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi

       


    04. Educatia parintilor - raspunsuri la intrebari

    Subconştientul -nostru, ştie totul - şi+ trecutul, şi. viitorul. Fiecare experienţă a noastră e preluată de creier, adică de o parte a corpului nostru. Odată cu aceasta', .este preluată şi de conştiinţă, care se află nu numai în corp, ci şi în afara limitelor lui. Ceea ce numim subconştient este de fapt conştiinţa care iese în afara limitelor creierului şi corpului, ADN-ul doar dublează corpul nostru eteric. Informaţia majoră e asimilată de suflet, care reprezintă sferele cele mai profunde ale subconştientului. Întrucât, prin partea sa eternă, sufletul se reuneşte cu acele straturi unde trecutul şi viitorul se comprimă într-un punct, 'sufletul nostru ştie tot ce se va întâmpla în Univers, chiar până la sfârşitul ciclului.
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi

       


    05. Educatia parintilor - partea a treia

    Tumoarea cancerigenă luptă activ pentru supravieţuire. Niciodată . nu vom reuşi să o convingem că trebuie să se oprească, că dezvoltarea ei activă va ucide şi organismul; şi pe ea însăşi o dată cu organismul în acelaşi fel, este puţin probabil ca noi să-i convingem pe cei care au proclamat păcatul drept virtute şi care se închină banului, sexului şi violenţei. Dar dacă, în inima noastră, reuşim să simţim iubirea şi aspiraţia spre Creator ca sens principal al vieţii, noi vom iniţia o direcţie care va opri dezvoltarea tumorii canceroase. La nivel de câmp, toţi suntem unitari. Aspiraţia spre iubire este mult mai puternică decât orice patologie. Oamenii care s:au deschis spre iubire au învins boli incredibil de grave; inclusiv boli Canceroase. Pentru început nu trebuie să fie substituită iubirea cu sexul, cu banii, prosperitatea, cu îmbătarea de propria superioritate.
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi

       


    06. Educatia parintilor - Partea a patra

    Inchinarea naste atasament, atasamentul naste agresivitate, agresivitatea se acumuleaza si se transforma in autodistrugere. Acesta si este acel mediu, acel teren pe care se dezvolta tumoarea canceroasa.
    Egoismul interior, care se manifesta prin pierderea iubirii de Dumnezeu si inchinarea in fata „eu-lui” uman, duce inevitabil la reducerea energiei subtile, si drept urmare, la slabirea imunitatii...
    Ceea ce noi numim capitalism, poate fi considerat o tumoare canceroasa in corpul umanitatii...
    Prin dragostea fata de Dumnezeu, prin intoarcerea la Creator, prin schimbarea interioara profunda, omul isi reface energia sufletului si se salveaza de multe boli...
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi

               
                                                                                                                                                                                                        * * * * * * * * * *


    Vindecarea sufletului

    „Noi trebuie să devenim în fiecare zi puţin mai buni, un pic mai generoşi, mai curajoşi, mai independenţi, să înţelegem tot mai bine oamenii din jurul nostru, să avem grijă de ei, să le facem complimente, să nu ne îngropăm propria energie în pământ, ci să o materializăm — tocmai toate acestea reprezintă lucrul zilnic cu sine”.
    Seria cărţilor lui S.N. Lazarev „Diagnosticarea karmei”, „Omul viitorului” şi „Experienţa supravieţuirii”, publicate în Rusia şi în alte ţări din lume, au fost răspândite într-un tiraj total de mai mult dc 15 milioane de exemplare. S.N. Lazarev este autorul unor cercetări unice ce demonstrează faptul că sentimentele noastre ne influenţează nu doar sănătatea şi destinul nostru, dar şi pe cel al urmaşilor noştri. Urmând recomandările prezentate în cărţi, datorită cărora se poate nu doar să-ţi depăşeşti, problemele ci şi să-ţi ajuţi copiii şi nepoţii, milioane de oameni au reuşit să-şi îmbunătăţească atât propriul caracter cât şi sănătatea şi destinul.
    De ce îmi sunt date toate acestea? Ce să fac acum? De ce apare boala? Cum să nu te superi? Cum să devii un om iubitor şi fericit? Cum să lucrezi cu sine în fiecare zi? Noua carte a lui S.N. Lazarev „Vindecarea sufletului”, scrisă în anul 2017, vă va ajuta să aflaţi răspunsurile la aceste întrebări şi vă va arăta cum să găsiţi ieşirea din orice situaţie, vă va învăţa cum să vă daţi seama de cauzele adevărate ale bolilor şi să vă stabiliţi un sistem corect de priorităţi, cu ajutorul căruia vă puteţi îmbunătăţi caracterul şi destinul. Cartea conţine scrisorile cititorilor care îşi împărtăşesc experienţa reală cu privire la învingerea unor astfel dc boli grave cum sunt cancerul, tuberculoza, sindromul Dawn la un copil; experienţa învingerii supărării pe părinţi şi a judecării aspre a oamenilor. Cu ajutorul tuturor acestor cunoştinţe, veţi descoperi noi posibilităţi de rezolvare a problemelor şi veţi putea începe să vă schimbaţi în mod real pe sine şi propria viaţă în bine.
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi




    Sănătatea omului

    „Serghey Nikolaevici Lazarev este autorul a numeroase cărţi cu privire la calea spirituală şi dezvoltarea omului (seria de cărţi „Diagnosticarea karmei”, „Omul viitorului” şi „Experienţa supravieţuirii”). Cărţile lui Serghey Nikolaevici Lazarev s-au vândut, în Rusia şi Europa, într-un tiraj total de peste 15 milioane de exemplare. El cercetează, deja de mulţi ani, relaţia reciprocă dintre starea sufletului unui om şi destinul lui. In cărţile sale, S.N. Lazarev vorbeşte despre modul în care faptele noastre se reflectă asupra sănătăţii, asupra propriului viitor şi cel al copiilor noştri. Ideile autorului s-au constituit într-un sistem referitor la atitudinea faţă de viaţă, care determină locul omului în Univers. Cărţile, lecţiile şi seminariile lui S.N. Lazarev redau o experienţă de mai mult de 20 de ani de cercetări referitoare la sinteza ştiinţei cu religia, la unificarea informaţiei esenţiale care formează un sistem universal de cunoştinţe.
    În viitorul apropiat, oamenii vor trebui să-şi schimbe modul de gândire. în caz contrar, nicio decizie financiară sau politico-economică nu va putea să îmbunătăţească situaţia. Omenirea are în faţa ei o sarcină serioasă: transformarea gândirii, trecerea la un nou mod de gândire.
    Supravieţuirea civilizaţiei depinde de mulţi factori. Pentru ca omenirea să supravieţuiască şi să vadă ziua de mâine, trebuie ca problemele politico-economice, ecologice şi morale să fie rezolvate. însă, problemele politico-economice şi oricare altele sunt imposibil de rezolvat dacă nu le rezolvăm înainte pe cele morale, deoarece la baza tuturor problemelor noastre se află modul în care gândim. Dacă un om are gândirea unui sclav, a unui sălbatic, a unui păgân, atunci niciun tip de politică, economie sau ecologism nu îi va aduce fericirea.
    în mod obişnuit, noi asociem evoluţia omenirii cu realizările şi posibilităţile ştiinţifice şi tehnice, cu transformarea planetei, cu dezvoltarea inteligenţei şi a aptitudinilor. Dar la baza oricărei dezvoltări se află ceea ce noi numim suflet, sentimentele noastre, tot ce are legătură cu credinţa şi cu moralitatea.
    Unificarea a două contrarii reprezintă o garanţie a dezvoltării. A urma doar calea ştiinţifică înseamnă pieirea; A urma doar calea religioasă înseamnă stagnarea şi oprirea dezvoltării, iar mai departe - dispariţia. Unificarea gândirii ştiinţifice cu cea religioasă într-o singură viziune asupra lumii poate să ducă civilizaţia la un nou nivel şi poate să contureze noi orizonturi pentru salvarea şi evoluţia sa.
    Cartea de faţă prezintă modul în care ştiinţa şi religia pot să coopereze în ceea ce priveşte cunoaşterea Universului, în loc să se opună reciproc, ajutând oamenii să dobândească sănătate, bunăstare şi o fericire autentică”.
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi

       


    Secretele fericirii în familie

    În zilele noastre se publică un număr foarte mare de cărți despre familie. Specialiștii în psihologia relațiilor de familie explică modul în care ar trebui să fie o viață de familie fericită, sfătuiesc cum să fie rezolvate problemele de familie în mod corect. Cu toate acestea, în ciuda abundenței de literatură, a consultațiilor psihologilor, a cursurilor de psihologie de familie, tot mai multe familii se destramă. Tinerii nu pot să întemeieze relații de familie, nu știu cum ar trebui să fie o familie armonioasă.
    Puteți să citiți munți de cărți cu sfaturi înțelepte, puteți să ascultați zeci de cursuri, dar ca să învățați cum să vă comportați corect în viață, este necesar să aveți o viziune sistemică asupra lumii. În cazul în care cunoștințele noastre sunt aduse într-un sistem, doar atunci vom putea să le aplicăm cu succes în practică. Însa, dacă un om a primit multe sfaturi utile disparate, care nu sunt coordonate într-un sistem, acesta nu va putea să se folosească de ele în mod corespunzător.
    Viziunea sistemică asupra lumii ne oferă posibilitatea de a înțelege și de a respecta legile care acționează în lumea noastră – acestea sunt legile fizice și legile sufletului. Există legi conform cărora trăiește și se dezvoltă o familie, iar celui care cunoaște aceste legi îi este mult mai ușor să înțeleagă cum să se comporte corect, nu doar pentru a-și crea și a-și păstra familia, ci și pentru a întemeia relații de familie armonioase.
    Fiecare casă are o fundație invizibilă care determină cât timp va rezista această casă. Care este fundația pentru o familie? Familia se bazează pe moralitate. Iar la fundația moralității stau poruncile religioase.
    Poruncile religioase înseamnă legile iubirii și legile supraviețuirii. Un om care îndeplinește poruncile are mult mai multe șanse decât un ateu să-și păstreze familia și să își mărească numărul urmașilor. Este vorba despre faptul că un ateu, care se pune pe sine pe primul loc – propriul corp și propriul conștient, propriile valori ale vieții – nu poate accepta situațiile dureroase de la nivelul sufletului. Dacă un om nu vede voia Divină în tot ceea ce se întâmplă, atunci acesta nu acceptă majoritatea situațiilor dureroase și, drept răspuns, în sufletul lui se acumulează un protest interior, o agresivitate interioară care îi va distruge mai târziu atât sănătatea cât și familia.
    Cele mai importante condiții pentru existența și dezvoltarea unei familii sunt credința, moralitatea, îndeplinirea poruncilor. Acela, care îl iubește în primul rând pe Dumnezeu, este ferit de închinarea în interior la persoana iubită ceea ce permite a avea o familie armonioasă.
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi




    Reteta fericirii

    Cum să-ți readuci la viață sufletul? Cum să înveți să accepți voia divină? Care este esența rugăciunii? Cum să învingi teama de viitor? Cum să ai o atitudine corectă față de probleme? Cum să învingi depresia? Cum să te ierți pe tine însuți? Cum să te comporți corect cu copiii?
    Cunoaștem cu toții zicala: „Norocul și-l face omul cu mâna lui”. Dar, pentru a învăța această artă deloc simplă, este important să înțelegem ce înseamnă fericirea autentică.
    Cea mai mare fericire pentru orice om este iubirea față de Dumnezeu. Aceasta nu este doar o mare fericire, ci și o condiție pentru supraviețuirea omului și a urmașilor săi. Este și o condiție pentru a avea parte de sănătate, bunăstare sau succes. Pentru a fi sănătos și fericit, omul trebuie să aibă grijă, în primul rând, de propriul suflet.
    Este necesar să lucrezi cu sine, să-ți cizelezi caracterul și să-ți conturezi un sistem al priorităților cât se poate de clar.
    Este necesar să pui iubirea pe primul loc și să învingi, în permanență, dependența de instincte. Este necesar să fii capabil să fii fericit, dar, în același timp, să învingi permanent atracția fericirii umane prin iubire, prin educarea propriului suflet.
    Valoarea supremă pentru orice om este unitatea cu Creatorul. Cea mai mare fericire a noastră provine chiar din această unitate – așa este natura umană. Tot ceea ce este uman este trecător, unitatea cu Dumnezeu din sufletele noastre nu dispare niciodată. Atunci când sufletul nostru aspiră spre Dumnezeu și se deschide față de El, noi trăim adevărata fericire.

    În noua sa carte, S.N. Lazarev, discutând cu cititorii pe diverse subiecte, îi ajută să găsească drumul spre fericire.
           
    Download link - DOCX: AiCi
    Download link - ePub: AiCi

       
       
    ...se va actualiza

Modificat de ibu (acum 1 luna)


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la