Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil angy_2
Femeie
21 ani
Constanta
cauta Barbat
21 - 63 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / Peter Chambers Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
dewlight
Membru Senior

Inregistrat: acum 13 ani
Peter Chambers – pseudonimul scriitorului englez  Dennis John Andrew Phillips; a mai scris şi sub pseudonimele Peter Chester, Philip Daniels, Simon Challis, Dennis Phillips, fiindu-i probabil ruşine de meseria lui în faţa rudelor soţiei sale  – a fost un om cu multe talente. El a servit în RAF, între 1942 şi 1947, apoi și-a încercat norocul în Africa și Orientul Mijlociu. El a fost, de asemenea, muzician şi entertainer. A înregistrat ultimul său CD de muzică la vârsta de 80 de ani, cu doi ani înainte de a muri.
De departe, cărțile sale cele mai populare a lungul anilor, au fost cele 36 de romane avându-l ca erou principal pe detectivul Mark Preston, la fel de amuzant, glumeţ, etic şi neînfricat precum mai celebrii săi colegi Philip Marlowe şi Lemmy Caution.


Scanurile, în cazul celor doua romane care au aşa ceva, sunt luate de undeva de pe forum. Mulţumiri celor care le-au făcut


pus acum 8 ani
   
dewlight
Membru Senior

Inregistrat: acum 13 ani


Titlu:  Nimeni nu moare de două ori [F.S.][v.1.0]
în format DOC sau EPUB sau MOBI sau ARHIVĂ

Autor:  Peter Chambers


Când detectivul particular Mark Preston a fost angajat să urmărească un muzician aflat într-o relaţie amoroasă cu Ellen Chase,  fiica şi viitoarea moştenitoare a unui foarte bogat politician, pentru a afla amănunte care ar putea ar putea să-l facă pe amorez indezirabil naivei moştenitoare, totul suna destul de simplu. Dar în următoarele douăzeci și patru oră el este bătut metodic și devine suspectul numărul unu într-un caz de crimă. Ca bonus intră în vizorul unui bogat proprietar de cazinou, Vic Toreno. Amănunte întunecate încep să apară din trecut, și un sex-criminal umblă nestingherit pe străzile orașului Monkton. Apoi, showgirl-ul Candy Cuddles îi oferă o pistă neaşteptată - neaşteptată, deoarece Preston află că Cuddles a fost pescuită din East River cu câţiva ani înainte!
Dacă vă place stilul hard boiled, atunci aceasta carte este, într-o măsură considerabilă, scrisă în stilul Raymond Chandler şi Peter Cheyney.


pus acum 8 ani
   
dewlight
Membru Senior

Inregistrat: acum 13 ani


Titlu:  Vorbeşte-i pe morţi de rău[v.2.0]
în format DOC sau EPUB sau MOBI sau ARHIVĂ

Autor:  Peter Chambers

Scan control:  Format pdf

Anthea şi Cornelia Horan… două surori, dintre care una a dispărut în urmă cu 14 ani. Cornelia se decide să-l angajeze pe detectivul particular Mark Preston s-o găsească pe sora dispărută. Iţele sunt încurcate, ca şi minţile unora din personajele care apar în roman. Poliţisti, ziarişti, gansteri, proprietari de tripou şi toată gama de personaje pe care o găseşti prin romanele hard-boiled este prezentă. Pentru că este un roman poliţist hard-boiled.


pus acum 8 ani
   
dewlight
Membru Senior

Inregistrat: acum 13 ani


Titlu:  Recviem pentru o roşcată[v.1.0]
în format DOC sau EPUB sau MOBI sau ARHIVĂ

Autor:  Peter Chambers

Scan control:  Format djvu

Dacă frumoasa roșcată Cheryl Vickers a crezut că ar putea șantaja un industriaș proeminent precum Benedict Van Huizen, s-a înşelat amarnic. Detectivul particular Mark Preston a fost angajat de secretarul personal al acestuia și, rapid, s-a pomenit implicat într-o dublă crimă. Ca de obicei, femeile complică totul. Preston îşi dă seama că este luat de fraier (oare infractorii aceştia din romanele hard-boiled chiar nu-şi dau seama ca este o strategie eronată?) ceea ce-l face pe detectiv să se agite pentru descâlcirea încurcatelor iţe (aceasta este o expresie absolut obligatorie pentru a descrie un roman poliţist). Totul se termina cu bine şi… ce credeţi? La final, Preston, o sărută pe buze pe frumoasa şi - până atunci - bănuita numărul unu. Dar nu rămâne cu ea. Păi ori este hard-boiled, ori nu…


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la