Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lutsen la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Cluj
cauta Barbat
24 - 48 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / Colectie - Dashiell Hammett Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
cuculean
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
rezerva

Recuperat din topicul "disparut" Colectie Romane Politiste.


pus acum 8 ani
   
cuculean
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Cleo2001
O carte de la autorul celebrului "Soim maltez":

Dashiell Hammett - Un om subtire

Editura Univers, 1973
Colectia "Enigma"
Format: doc v.1.0 si scan DjVu


pus acum 8 ani
   
cuculean
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
dewlight

Titlu:  Cheia de sticla [v.1.0]
Arhiva conţine versiunea DOC, MOBI și EPUB.

Autor: Dashiell Hammett
Editura:  Editura pentru literatură universală

Titlu:  Nimeni nu moare de două ori[v.1.0]
în format DOC sau EPUB sau MOBI

Autor:  Peter Chambers

Când detectivul particular Mark Preston a fost angajat să urmărească un muzician aflat într-o relaţie amoroasă cu Ellen Chase,  fiica şi viitoarea moştenitoare a unui foarte bogat politician, pentru a afla amănunte care ar putea ar putea să-l facă pe amorez indezirabil naivei moştenitoare, totul suna destul de simplu. Dar în următoarele douăzeci și patru oră el este bătut metodic și devine suspectul numărul unu într-un caz de crimă. Ca bonus intră în vizorul unui bogat proprietar de cazinou, Vic Toreno. Amănunte întunecate încep să apară din trecut, și un sex-criminal umblă nestingherit pe străzile orașului Monkton. Apoi, showgirl-ul Candy Cuddles îi oferă o pistă neaşteptată - neaşteptată, deoarece Preston află că Cuddles a fost pescuită din East River cu câţiva ani înainte!
Dacă vă place stilul hard boiled, atunci aceasta carte este, într-o măsură considerabilă, scrisă în stilul Raymond Chandler şi Peter Cheyney.

Peter Chambers – pseudonimul scriitorului englez  Dennis John Andrew Phillips; a mai scris şi sub pseudonimele Peter Chester, Philip Daniels, Simon Challis, Dennis Phillips, fiindu-i probabil ruşine de meseria lui în faţa rudelor soţiei sale  – a fost un om cu multe talente. El a servit în RAF, între 1942 şi 1947, apoi și-a încercat norocul în Africa și Orientul Mijlociu. El a fost, de asemenea, muzician şi entertainer. A înregistrat ultimul său CD de muzică la vârsta de 80 de ani, cu doi ani înainte de a muri.
De departe, cărțile sale cele mai populare a lungul anilor, au fost cele 36 de romane avându-l ca erou principal pe detectivul Mark Preston, la fel de amuzant, glumeţ, etic şi neînfricat precum mai celebrii săi colegi Philip Marlowe şi Lemmy Caution.


pus acum 8 ani
   
cuculean
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
criflo

3 carti Dashiell Hammett-Soimul maltez,Un om subtire,Continental detective agency in formate doc[soimul maltez este rtf] ,mobi si epub.


pus acum 8 ani
   
cuculean
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
rominagrobis

"Un roman politist plin de mister si jocuri de culise, Cheia de sticla este lectura ideala pentru pasionatii de romane politiste în genul celor ale lui Sir Arthur Conan Doyle si Agatha Christie.

Principalul personaj al cartii, Paul Madvig, simpatic si corupt, îi face curte asidua fiicei unui senator. Se gândeste mai mult la o cariera politica decât la iubire. Dar întâmplari tragice atrag banuiala ca este un mare ticalos. Sa fie oare adevarat? Totul îl incrimineaza. În scena intra si celebrul detectiv Ned Beaumont care se implica în descâlcirea itelor acestor afaceri tenebroase...

O carte extraordinara despre lumea de dincolo... de aparente. O poveste care socheaza si mentine suspansul pâna la ultima pagina... "

            DASHIELL HAMMETT - CHEIA DE STICLA (scan.pdf)

           


" O incurcatura politista "ca la carte" de tot farmecul,si,uneori,de tot hazul.
      O crima: secretara lui McCauley.
      Bineinteles si un detectiv particular: nu vrea sa fie implicat,dar se implica.Toti sunt banuiti,rand pe rand: fie datorita comportamentului bizar,fie datorita faptului ca ascund cate ceva sau se ascund unii de altii,fie datorita... absentei. Alta crima. Suspans. Final neasteptat.
      O poveste palpitanta,savuroasa,vie.
      Asa cum numai Dashiell Hammett poate sa scrie."

           DASHIELL HAMMETT - CRIMINAL IN TOATA LEGEA (scan.pdf)

         

hunyade
Dashiell Hammett - Criminal in toata legea (V.1.0 + scan)


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la