Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pisy_rasfatata pe Simpatie
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 55 ani
Forum Romania Inedit / Regulament - Rules / Criticaţi aici aspectele care nu vă convin pe forum. Moderat de 80Inanna, maharet
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4 5 ... 6
naid
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani

banatima a scris:


Ra a scris:


Am citit destul ... nu te tine nimeni pe forum , deci esti liber ! Sau astepti "mura-n gura , ca cineva satzi indice exact unde se afla butonul "Logout" ?  


nu te-ai deranjat sa citesti mai mult...esti un tip profund trebuie sa recunosc.


banatima a scris:


Totusi ceva s-a intamplat atunci si mi-a demonstrat si mai mult ca e vorba de ignoranta si inganfare.



banatima a scris:


Ma indoiesc sincer ca am sa rezolv ceva postand aici...dar...merita sa incerc..


My point exactly.


Sfatul meu este sa te linistesti si sa incerci sa eviti jignirile. Userul blackice8r a fost banat. Nu stiu daca motivele sunt cele expuse de tine sau nu, dar stiu ca nu vei rezolva nimic atacand forumul si stafful lui. In ce priveste ignoranta si ingamfarea... Te las sa recitesti, ”la rece”, pe cat posibil, cele scrise mai sus si sa decizi (macar in sinea ta) daca nu se aplica si la tine ”calitatile” respective.

Eu nu te voi bana, dar nu garantez ca si ceilalti moderatori vor fi chiar incantati de formularile tale.


pus acum 16 ani
   
banatima
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
Naid, daca intr-adevar singura solutie pe care voi o stiti este banul atunci asa sa fie, faza comica e ca de fapt voi nu rezolvati nimic prin ban. Cel putin cu mine nu, pt ca pot creea oricand alt user si apoi chiar daca nu ar fi asta, eu nu mai vreau sa colaborez cu acest forum.

DAR, ai inteles macar de ce am postat? Ca sa ma cert? Ca sa insult?
Nu cred...vroiam sa discut...as fi vrut sa inteleg cum ganditi, ce motive aveti cand luat o decizie...cumva sa dezmintiti parerea prosta care mi-am format-o despre voi....si credeti-ma nu sunt singurul care gandeste asa...

Tot ce primesc in schimb sunt reprosuri (meritate pt postul ala) dar si inganfare, sincer acum, RA nici nu a citit tot postul.

Raspunsul vostru la toate e "ban", "nu-ti convine pleaca" etc.

Aveti cumva de gand sa discutati  si ce a fost cu "Nu.Mai.Scrieti.Titlurile.Cu.Puncte" si banurile care se dau cu atata usurinta in stanga si in dreapta?

Sau..."tacerea e de aur"?


=====================
P.S.:

da recunosc sunt impulsiv, dar crede-ma inganfat nu sunt, doar ca nu accept kkt-uri de la nimeni, oricine ar fi si oriunde ar fi.

aici nu suntem intr-un loc "cu drepturi egale", dar credeam, speram ca userii au cat de cat o valoare pt voi, tot ce mi s-a demonstrat pana acum e contrariul..nu valoreaza nimic.

e mai simplu sa-i pui cuiva pumnul in gura = "ban" , decat sa explici deciziile tale, mai ales daca nu sunt suficient de indreptatite si corecte.

Modificat de banatima (acum 16 ani)


pus acum 16 ani
   
naid
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Un vechi proverb sicilian (daca nu ma insel), preluat apoi de Cosa Nostra, pentru a ilustra regula tacerii, spune: ”Cu č orbu surdu e taci, campa cent’anni in paci”. Intr-o traducere aproximativa: ”Cine e orb, surd si tace traieste o suta de ani in pace”. Citind cele scrise de tine, as putea ajunge la concluzia ca proverbul se aplica si in cazul forumului Romania Inedit, dar stiu ca nu este asa!

Sunt moderator pe RI de ceva timp si am invatat ca banarile sunt un rau necesar. Necesar pentru pastrarea ordinii si, in ultima instanta, pentru mentinerea forumului ”pe linia de plutire”. Ca tine sunt si multi altii, sunt de acord, nemultumiti de reguli si de stricta aplicare a lor. Dupa cum, mutatis mutandis, nemultumiti sunt multi de activitatea politiei in orice stat. Fara reguli, insa, s-ar instala anarhia. Cred ca, la nivel de forum, anarhia nu ar insemna cine stie ce, dar noi, moderatorii RI si utilizatorii fideli, tinem foarte mult la acest forum si nu am vrea sa fie distrus, nici chiar in numele ”libertatii”.

In ce priveste timpul pe care il alocam citirii unor postari si indignarea ta in referitoare la RA: avem destul de multe lucruri de facut si destul de multe plangeri de citit. Te-ai mira, dar toate sunt croite dupa acelasi calapod. Dupa primele 20-30, crede-ma ca nu mai ai rabdare sa cauti si cele cateva formulari care le diferentiaza.

P.S.:

Printre multe alte lucruri pe care le avem de facut se numara si cenzurarea (inclusiv preventiva) cuvintelor care pot constitui o jignire la adresa altora. Adica si a cuvantului pe care l-ai folosit mai sus si pe care l-am cenzurat de acum un an.

Modificat de naid (acum 16 ani)

pus acum 16 ani
   
banatima
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani

naid a scris:


Sunt moderator pe RI de ceva timp si am invatat ca banarile sunt un rau necesar. Necesar pentru pastrarea ordinii si, in ultima instanta, pentru mentinerea forumului ”pe linia de plutire”. Ca tine sunt si multi altii, sunt de acord, nemultumiti de reguli si de stricta aplicare a lor


Vorbesti de ordine, reguli...dar nimic concret

In postul anterior am specificat exact despre ce vreau sa discut.


Daca nu am fost chiar asa clar...mai incerc o data :

1. Ce e cu  "Nu.Mai.Scrieti.Titlurile.Cu.Puncte" - Nu exista nici o regula privitoate la  acesta  ...daca tot vorbim de reguli....
si de ce s-a luat masura asta, pe care o consider grosolana.

2. De ce se dau banuri asa de usor, exemplu elocvent : userul care a luat ban pt ca m-a aprobat
Una e mentinerea ordinei si aplicarea fortei cand e necesar, alta e banarea atunci cand cei care au putearea au chef, sau nu le convine ceva.

3. Ce motive ati avut sa ma banati pe mine.



Sper sa fi fost mai la obiect acum si sa evitam devierea discutiei.

Modificat de banatima (acum 16 ani)


pus acum 16 ani
   
De_
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
sincer ...timp pierdut aiurea cu tine...mozii ti-au explicat de ce ...precizai intr-un post  ca pe alte forumuri se folosesc .(puncte) in titlurile subiectelor...e aici nu e asa...daca nu ati convin regulile eu 1 te invit sa mergi pe forumurile de care pomeneai...daca te conformezi regulilor esti binevenit si ai sustinerea mea...crezi ca daca te iei in gura cu mozii castigi ceva?  ...nimic... decat o mare sila ...Respect!!!

pus acum 16 ani
   
Neo
Moderator

Din: Zion
Inregistrat: acum 18 ani
banatima
Motiv banare: ai adus jigniri conducerii forumului. Se pare ca uiti repede!
TE OBLIGA CINEVA SA STAI PE ACEST FORUM ????????

La cele 2 postari pe care le-ai avut tu ca user alkaly500 ti-a sarit mustarul ca sa impus regula sa nu se mai posteze numele de topic cu punct. Sti ca ai tupeu!


pus acum 16 ani
   
Saw
Moderator

Din: Audiobooks Section
Inregistrat: acum 17 ani
Cine e banatima ?



_______________________________________


pus acum 16 ani
   
banatima
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani

Neo a scris:

banatima
Motiv banare: ai adus jigniri conducerii forumului. Se pare ca uiti repede!



Sunteti tari ce sa mai spun...deci stiati ca o sa-mi sara mustarul si ca o sa pun posturile alea asa ca m-ati banat preventiv   


Neo chiar le ai cu SF-ul, poti sa vezi viitorul deci...


Si daca citeai vedeai ca nu ala a fost motivul principal...
ma rog..m-ati convins..nu-mi mai bat capul cu voi


pus acum 16 ani
   
80Inanna
Moderator

Din: Mitologie
Inregistrat: acum 18 ani
@blackice8r = alkally = banatima = ... ce clone vei mai face.

Moderatorii de la sectiunea filme sunt: Neo, Silva, Xtrm, bibescu, hosmY si cu mine. Cu totii suntem oameni in toata firea, cu studii superioare. Stim ce vorbim si stim cum sa vorbim.

Acum cateva luni au fost discutii intre acesti moderatori si s-a acceptat ca titlurile cu puncte sunt greu lizibile si zapacesc motorul de cautare ( "Cauta" ), care este destul de slabut (nu e vina noastra si nu putem face nimic sa-l imbunatatim). Nu toate procedeele/cutumele sunt cuprinse in regulamente, care, daca ar contine tot, ar trebui sa fie asa de stufoase ca nu le-ar mai citi nimeni. Deci instruirea userilor se face "pe loc".

Masura initiala propusa de admin a fost drastica: stergerea posturilor respective. Ca sa nu recurgem la avertismente pe PM, avertismente care rareori sunt luate in considerare de useri, s-a inceput inlocuirea titlului cu puncte cu un text standard de atentionare. Nu esti primul/singurul user la care s-a procedat asa. In momentul in care un user spunea ca a receptionat mesajul, titlurile erau puse la loc, fara puncte, bineinteles, deci cu munca din partea moderatorilor. Asta s-a practicat luni de zile si n-au fost probleme.

Acum e perioada de concedii si moderatorii sunt mai putin activi. Si eu am lipsit o perioada, iar cand m-am intors am gasit un user nou, cu multe posturi faulty. Am lucrat o ora intreaga (asta imi mai lipsea  ) sa aplic procedura. Urmarea a fost o rafala de calificative si invective din partea ta, rafala pentru care ai luat ban o luna. In inregistrarea motivului (avem catastif) am spus clar: "o luna, daca nu face scandal". Sigur ca am anticipat, suntem obisnuiti cu reactiile puerile. Tu insa te-ai dovedit un scandalagiu, asa ca "spre binele forumului" consideram ca ne va fi mai bine fara tine si iti vom bana definitiv toti userii pe care ne prindem ca-i faci. Nu ne va fi greu, eventual doar plictisitor, insa intr-un "razboi" banul e mai rapid decat clona si avem avantaj. Asa ca mai bine sa ne luam ramas bun acum. Adio !


_______________________________________
Verificati toate linkurile īnainte de a descărca!  UNELE sunt expirate.
Cataloage FILME romānești și TEATRU romānesc.
Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega.
NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.

pus acum 16 ani
   
incaunuldebanat
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
@blackice8r = alkally = banatima = incaunuldebanat

Asta e ultimul 80Inanna.

Usere as putea sa fac in continuare si voi nu ati avea cum sa stiti ca sunt ale mele, iar daca te gandesti bine nu iti trebuie user sa accesezi acest forum.
Userii se fac daca vrei sa postezi.

Ai fost singurul care a oferit o explicatie si a vorbit la subiect, asa ca RESPECT.

Sunt nemultumit de cum sunt abordate si rezolvate problemele de catre moderatori, si dupa cum spunea cineva, nu ma obliga nimeni sa raman...dinpotriva ati fi bucurosi sa ma vedeti plecat.

Poti sa-l banezi si pe asta...nu ca ar ajuta cu ceva...

Adios!

Modificat de incaunuldebanat (acum 16 ani)


pus acum 16 ani
   
Silva
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani

incaunuldebanat a scris:



Sunt nemultumit de cum sunt abordate si rezolvate problemele de catre moderatori, si dupa cum spunea cineva, nu ma obliga nimeni sa raman...dinpotriva ati fi bucurosi sa ma vedeti plecat.

Poti sa-l banezi si pe asta...nu ca ar ajuta cu ceva...

Adios!


Deja ai inceput sa faci diferenta untre moderatori. Parca spuneai ca RI e facut de idioti? Iata ca macar un user (care e si moderator) nu este asa.


incaunuldebanat a scris:

Poti sa-l banezi si pe asta...nu ca ar ajuta cu ceva...

Puteam sa-l banez si pe asta, dar sper sa merite...


_______________________________________
"In politica, prostia nu este un handicap". - Napoleon Bonaparte

pus acum 16 ani
   
80Inanna
Moderator

Din: Mitologie
Inregistrat: acum 18 ani

incaunuldebanat a scris:

Usere as putea sa fac in continuare si voi nu ati avea cum sa stiti ca sunt ale mele, iar daca te gandesti bine nu iti trebuie user sa accesezi acest forum.
Userii se fac daca vrei sa postezi.

Exact. Noi stim ca esti tu deoarece tu trebuie sa declari cine esti daca vrei sa-ti sustii cauza. Nu ne luam dupa nick, IP sau alte tampenii.

incaunuldebanat a scris:

Poti sa-l banezi si pe asta...nu ca ar ajuta cu ceva...

N-am fi parolisti daca n-am face-o.  :sec:


_______________________________________
Verificati toate linkurile īnainte de a descărca!  UNELE sunt expirate.
Cataloage FILME romānești și TEATRU romānesc.
Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega.
NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.

pus acum 16 ani
   
Bulearca
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
Nimic nu este ok

pus acum 16 ani
   
Silva
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani

Bulearca a scris:

Nimic nu este ok


Halal critica!!! Ai postat si tu prima data si atunci fara rost!


_______________________________________
"In politica, prostia nu este un handicap". - Napoleon Bonaparte

pus acum 16 ani
   
Bulearca
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
Silva ai uitat? Aici postam ce nu ne convine Si ce daca postez pentru prima data? Postez ce vreau Nu am jicnit pe nimeni! Deja sari cu banare?

pus acum 16 ani
   
bibescu
Moderator

Din: depårtare
Inregistrat: acum 17 ani

Bulearca a scris:

Silva ai uitat? Aici postam ce nu ne convine Si ce daca postez pentru prima data? Postez ce vreau Nu am jicnit pe nimeni! Deja sari cu banare?


@Bulearca - Se poate sa iei ban pentru excese de smiley. Daca postai chestia asta la filme Ro iti trimiteam salutari.


_______________________________________
Filme Romanesti facute format DVD de bibescu

#01 - Nunta de piatra (1972)
#02 - Independenta Romaniei (1912)
#04 - Sarutul (1965)
#05 - Un film cu o fata fermecatoare (1966)
#06 - Acordati circumstante atenuante? (1984)
#07 - Mireasa din tren (1980)
#08 - Secretul cifrului (1959)
La filmele romanesti avem CATALOG. Se admite doar un topic pe film.

pus acum 16 ani
   
Bulearca
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
Bine domnule bibescu! Merci de informatie si scuze de excesie de smiley!

pus acum 16 ani
   
brazilianul_dica
MEMBRU VIP

Din: Teatrul viselor(Old Traford)
Inregistrat: acum 16 ani
Fratilor aici parca zici ca e inchizitie.Cine nu e cu sistemul e banat.Fiti si voi mai indulgenti si dati ban doar la recidiva.Acest forum contine zeci de mii de persoane iar voi vreti sa-i controlati pe toti.Eu cer doar mai multa indulgenta.Eu de obicei postez la rubrica sport,off topic,funny si Full games.Acolo nu am intalnit nici o cearta sau de acolo sa fi venit persoane cu ban.Puneti si voi 3 moderatori ca dacă punem 50 la o rubrica deja nu se mai intelege nimik.

_______________________________________



http://CENZURAT/c.php?uid=53866

PAROLA LA TOATE FISIERELE POSTATE DE MINE ESTE steaua!!!!!!!!!
„Se spune că cerul este limita şi pentru mine asta e adevărat, dar, prietene, nu ai văzut nimic, aşteaptă doar pānă voi trece şi de el” , Michael JACKSON  1958 - 2009 blogul meu va astept))


pus acum 16 ani
   
Neo
Moderator

Din: Zion
Inregistrat: acum 18 ani
Cum poti tine in frau "zeci de mii de persoane" ???. Acest topic se intituleaza Criticati aici aspectele care nu va convin pe forum ce inteleg eu ??? ca aici se pot aduce (posta) critici>
2 la mana

cine la amenintat pe userul Bulearca cu ban ????? a fost avertizat ca postarea lui a fost ca doua linii paralele fata da acest topic


pus acum 16 ani
   
Silva
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani

Bulearca a scris:

Silva ai uitat? Aici postam ce nu ne convine Si ce daca postez pentru prima data? Postez ce vreau Nu am jicnit pe nimeni! Deja sari cu banare?


Domnule Bula-earca, citeste cu atentie topicul meu. Nu te-am amenintat cu ban, desi pentru 7 smiles o meriti din plin. Ti-am atras atentia ca postul tau nu contine nici o critica pertinenta. Ce inseamna "Nimic nu e ok"? Si zau daca inteleg ce cauti pe forumul asta din moment ce nu iti convine nimic?


_______________________________________
"In politica, prostia nu este un handicap". - Napoleon Bonaparte

pus acum 16 ani
   
Bulearca
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
Domnule Sil-va moderator, ce anume nu intelegi din "nimic nu este ok"? Poate intelegi ceva din "excesie de smiley" "Si zau daca inteleg ce cauti pe forumul asta din moment ce nu iti convine nimic?"
Pai uite ce caut eu! Moderatori care dau ban usor, dar nu cunosc gramatica pertinenta Asta este pt domnul Neo"@Bulearca - Se poate sa iei ban pentru excese de smiley. Daca postai chestia asta la filme Ro iti trimiteam salutari.

  Haideti domnilor 


pus acum 16 ani
   
Silva
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani

Bulearca a scris:

Pai uite ce caut eu! Moderatori care dau ban usor,
  Haideti domnilor 


Dorinta ta este lege pentru noi. Daca asta cauti, asta primesti.


_______________________________________
"In politica, prostia nu este un handicap". - Napoleon Bonaparte

pus acum 16 ani
   
delangatine_aproape
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
Silva a scris "dorinta ta este lege pentru noi. Daca asta cauti asta primesti.:   chear ca dati ban prea usor!
Ce spun eu este ca aici se da ban usor de la "unii niste"!
Eu primesc acum ban? Ca precedentul?


pus acum 16 ani
   
Silva
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani

delangatine_aproape a scris:

Silva a scris "dorinta ta este lege pentru noi. Daca asta cauti asta primesti.:   chear ca dati ban prea usor!
Ce spun eu este ca aici se da ban usor de la "unii niste"!
Eu primesc acum ban? Ca precedentul?


Daca te comporti la fel, jignind moderatorii si facand exces de smilies primesti ban. Citeste regulile forumului si vei vedea ca am dreptate.


_______________________________________
"In politica, prostia nu este un handicap". - Napoleon Bonaparte

pus acum 16 ani
   
informatorul_vostru
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
Am o parere extrem de proasta despre moderatorii de pe romania inedit!
Da, cred ca se da ban foarte usor Pe voi moderatorilor sau pe unii dintr-e voi nu avem voie sa va criticam! SILVA banezi prea usor!
Romaniainedit ar functiona mai bine fara tine!


pus acum 16 ani
   
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani

informatorul_vostru a scris:

Am o parere extrem de proasta despre moderatorii de pe romania inedit!
Da, cred ca se da ban foarte usor Pe voi moderatorilor sau pe unii dintr-e voi nu avem voie sa va criticam! SILVA banezi prea usor!
Romaniainedit ar functiona mai bine fara tine!


dar fara tine , nu crezi ca forumul ar functiona mai bine ?????? si nu cred ca esti in masura sa judeci tu daca un moderator trebuie exclus de pe forum !!! iar daca mai arati dejtu` s-ar putea sa primesti BAN !!!


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 16 ani
   
informatorul_vostru
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
Doar pentru atata primesc ban? Ma simt deja amenintat!

Modificat de informatorul_vostru (acum 16 ani)


pus acum 16 ani
   
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani

silviu7003 a scris:

daca mai arati dejtu` s-ar putea sa primesti BAN !!!



pentru asta DA !!!


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 16 ani
   
informatorul_vostru
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
silviu7003 a zis "dar fara tine , nu crezi ca forumul ar functiona mai bine ?????? si nu cred ca esti in masura sa judeci tu daca un moderator trebuie exclus de pe forum !!! iar daca mai arati dejtu` s-ar putea sa primesti BAN !!!"
Eu nu pot sa judec? Imi iei tu dreptul asta de a judeca pe cineva?
Cred ca imi pot spune parerea!
Uite de unde imi vine dreptul asta! Tocmai ai dovedit ca noi astia mici trebuie sa stam cu gura inchisa!!! "Criticati aici aspectele care nu va convin pe forum" Vezi? Ai ochi? Esti inteligent? Atunci taci!


pus acum 16 ani
   
rada
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani
nu stiu de ce va bateti capu cu astia........is niste fraieri, care nu au ce lucra.dupa parerea mea
imediat iei si tu ban informatorule.maxim 10 min.poti critica si cu cuvinte mai frumoase, nu tre sa ataci direct pe toata lumea.fii mai civilizat

Modificat de rada (acum 16 ani)


pus acum 16 ani
   
informatorul_vostru
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
Cred ca este bine sa taci! Asta ca sa dai dovada ca esti inteligent! pt. Silviu 703
Sunt deacord cu tine rada!

Modificat de informatorul_vostru (acum 16 ani)


pus acum 16 ani
   
rada
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani
informatorul_vostru eu pe tine te criticam da ma bucur ca esti de acord 
catre moderatori am zis "nu stiu de ce va bateti capu cu astia........is niste fraieri, care nu au ce lucra.dupa parerea mea ", nu catre tine.nu ai dreptate sa stii

Modificat de rada (acum 16 ani)


pus acum 16 ani
   
informatorul_vostru
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
Sunt de acord cu critica , atata timp cat critic! Exista o groaza de pareri!

pus acum 16 ani
   
Silva
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani

informatorul_vostru a scris:

Am o parere extrem de proasta despre moderatorii de pe romania inedit!
Da, cred ca se da ban foarte usor Pe voi moderatorilor sau pe unii dintr-e voi nu avem voie sa va criticam! SILVA banezi prea usor!
Romaniainedit ar functiona mai bine fara tine!



Ma cam indoiesc de faptul ca banez foarte usor... Nu stiu daca, de-a lungul tipului am banat 10 useri. Si asta pentru motive serioase. Cat despre faptul ca RI ar functiona mai bine fara mine, nu ma indoiesc. Nu uita totusi ca am fost cel care am infiintat rubrica de filme romanesti, unde am postat, cred eu, macar 80 de filme (arata-mi ce ai postat tu si sa facem o comparatie...). Plus faptul ca Pagina copiilor a renascut de cand sunt moderator acolo.
Poate vrei sa fii moderator in locul meu? Cu placere, dar mai invata sa scrii romaneste. Dintre se scrie legat nu "dintr-e". De criticat ai voie, dar criticile sa fie pertinente si la obiect. Nu este critica "Nimic nu e ok..."!


_______________________________________
"In politica, prostia nu este un handicap". - Napoleon Bonaparte

pus acum 16 ani
   
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani

informatorul_vostru a scris:

Cred ca este bine sa taci! Asta ca sa dai dovada ca esti inteligent! pt. Silviu 703


informatorul_vostru
Membru Puf

Inregistrat: 16-08-2007
Postari: 7

omule , esti ridicol !!!! cred ca nici nu merita sa-mi pierd timpul cu tine !!! te-ai inregistrat azi , ai doar 7 postari in care nu faci altceva decat sa critici !!!! adu-ti contributia la forum, fa upload la filme , muzica .... si atunci merita sa discutam !!! vii pe forum , critici si.... la urma ne mai arati si ``semnul prezidential `` !!! nu crezi ca e cam mult din partea ta ????


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 16 ani
   
brazilianul_dica
MEMBRU VIP

Din: Teatrul viselor(Old Traford)
Inregistrat: acum 16 ani
Toti moderatorii se dau cei mai smekeri de pe forum.Yo nu vreau ban dar pot sa critic ca aici e topicul de criticat.silviule vezi ca si tu gasesti motive se nu discuti cu cei care te critica.

_______________________________________



http://CENZURAT/c.php?uid=53866

PAROLA LA TOATE FISIERELE POSTATE DE MINE ESTE steaua!!!!!!!!!
„Se spune că cerul este limita şi pentru mine asta e adevărat, dar, prietene, nu ai văzut nimic, aşteaptă doar pānă voi trece şi de el” , Michael JACKSON  1958 - 2009 blogul meu va astept))


pus acum 16 ani
   
rada
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani
am si eu o intrebare.o scris silva: "daca mai arati dejtu` s-ar putea sa primesti BAN !!! " unde o aratat dejtu' ?ca is nedumerit

pus acum 16 ani
   
De_
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
bah ...duceti-va mah la gradinita... eu v-as da ban direct voua mah astia de aveti si voi 1 zi respectiv 1 luna pe forum...acest forum exista din 2005 ...unii mozi sunt din acel an pusi pe treaba...si veniti voi acu' limbrici mici ce sunteti sa-i criticati...eu de ce nu am nici o critica?...motiv? ...nu sunt nesimtit ca voi....incepe scoala ...puneti mana pe carte si lasati criticile fara rost...

Ps: Moderatorul care le da ban astora 2 are o bere virtuala de la mine...


pus acum 16 ani
   
Silva
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani

brazilianul_dica a scris:

Toti moderatorii se dau cei mai smekeri de pe forum.Yo nu vreau ban dar pot sa critic ca aici e topicul de criticat.silviule vezi ca si tu gasesti motive se nu discuti cu cei care te critica.


Nimeni si nimic nu te opreste! Dar sa fie critica, adica sa intelegem si noi ce este de remediat in forumul asta. Din moment ce "Nimic nu e ok...", nici posturile tale la Sport nu sunt bune, nici ale mele la filme romanesti, la filme vechi, la pagina copiilor, la albume straine sau romaesti nu sunt bune. La fel, nu sunt bune nici posturile celorlati moderatori sau simpli uploaderi. Concluzia, dupa parerea unora ca Bulearca sau informatorul_vostru, ar fi: Sa tragem cortina peste RI! Esti de acord cu asta? Ma cam indoiesc, pentru ca si eu, si multi altii iti apreciaza posturile de la sport, la fel cum sunt apreciate si ale mele sau ale altora. A, daca domnul Bulearca spunea ca nu e bine sa apara informatii despre Rapid intr-un topic despre Steaua, sau ca sunt linkuri expirate sau..., era cu totul altceva. Era o critica la obiect si constructiva (zic eu...). In schimb domnii se apuca sa critice o greseala de gramatica a unui moderator sau sa spuna ca nu le place nimic de pe forum sau ca ar trebui banati moderatorii...

PS: Tu chiar crezi ca "Nimic nu e OK pe RI"?


rada a scris:

am si eu o intrebare.o scris silva: "daca mai arati dejtu` s-ar putea sa primesti BAN !!! " unde o aratat dejtu' ?ca is nedumerit


N-am scris eu asta! Citeste cu atentie posturile mele. Eu nici macar nu am amenintat cu Ban! Dar l-am dat dupa ce au aparut acele 7 smilies! (Citeste regulile sa vezi daca am dreptate sau nu). Semnul prezidential este cenzurat.

Modificat de Silva (acum 16 ani)


_______________________________________
"In politica, prostia nu este un handicap". - Napoleon Bonaparte

pus acum 16 ani
   
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani

brazilianul_dica a scris:

Toti moderatorii se dau cei mai smekeri de pe forum.Yo nu vreau ban dar pot sa critic ca aici e topicul de criticat.silviule vezi ca si tu gasesti motive se nu discuti cu cei care te critica.


crede-ma ca am trecut de mult de varsta teribilismului si ``smekeriilor`` !! dar nu pot sa discut cu cineva care nu are nici o contributie la forum , ci doar critica !!!


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 16 ani
   
brazilianul_dica
MEMBRU VIP

Din: Teatrul viselor(Old Traford)
Inregistrat: acum 16 ani
silva eu intr-un fel am reinviat sectiunea sportiva.Nu se mai posta regulat pe acolo de nimeni.Eu am scris zeci de subiecte acolo luate din alte surse precum,www.gsp.ro,www.prosport.ro.Eu am ajutat foarte mult sectiunea sportiva,am postat un pic la muzica romanesca.Vreau sa contribui la forum dar vad ca aici face cineva o greseala cum ar fi un post indecent sau ceva legat de moderatori imediat ii dati ban.Facem pace silva7003?

_______________________________________



http://CENZURAT/c.php?uid=53866

PAROLA LA TOATE FISIERELE POSTATE DE MINE ESTE steaua!!!!!!!!!
„Se spune că cerul este limita şi pentru mine asta e adevărat, dar, prietene, nu ai văzut nimic, aşteaptă doar pānă voi trece şi de el” , Michael JACKSON  1958 - 2009 blogul meu va astept))


pus acum 16 ani
   
Silva
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani

brazilianul_dica a scris:

silva eu intr-un fel am reinviat sectiunea sportiva.Nu se mai posta regulat pe acolo de nimeni.Eu am scris zeci de subiecte acolo luate din alte surse precum,www.gsp.ro,www.prosport.ro.Eu am ajutat foarte mult sectiunea sportiva,am postat un pic la muzica romanesca.Vreau sa contribui la forum dar vad ca aici face cineva o greseala cum ar fi un post indecent sau ceva legat de moderatori imediat ii dati ban.Facem pace silva7003?


Silva si silviu 7003 sunt 2 moderatori diferiti. Cu mine nu ai de ce sa faci pace pentru ca nu am nici un razboi cu tine. La Sport am mai postat si eu, e drept ca putine lucruri... Indirect, ai acceptat faptul ca am "o contibutie micuta" la sectiunile prezentate de mine mai sus. Cat despre Ban, se vede ca nu ai citit nici tu Regulile. Citeste si spune daca am incalcat vreuna.

PS: Cu asta am incheiat orice disputa cu tine. Cat despre useri ca bulearca, informatorul si altii care se inregistreaza si singura contributie e sa arunce cu noroi... raspunsul meu va fi Ban-ul.


_______________________________________
"In politica, prostia nu este un handicap". - Napoleon Bonaparte

pus acum 16 ani
   
brazilianul_dica
MEMBRU VIP

Din: Teatrul viselor(Old Traford)
Inregistrat: acum 16 ani
silva nu era vorba de tine scuze ci de silva7003

_______________________________________



http://CENZURAT/c.php?uid=53866

PAROLA LA TOATE FISIERELE POSTATE DE MINE ESTE steaua!!!!!!!!!
„Se spune că cerul este limita şi pentru mine asta e adevărat, dar, prietene, nu ai văzut nimic, aşteaptă doar pānă voi trece şi de el” , Michael JACKSON  1958 - 2009 blogul meu va astept))


pus acum 16 ani
   
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani

brazilianul_dica a scris:

Facem pace silva7003?


sa inteleg ca faci pace si cu mine si cu Silva??!!   a iesit o combinatie : Silva + silviu7003 = silva7003

am glumit ! trecand la subiect , de fapt nu am nimic cu tine , si nici nu am fost  in razboi cu tine !!! 


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 16 ani
   
rada
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani

Silva a scris:

N-am scris eu asta! Citeste cu atentie posturile mele. Eu nici macar nu am amenintat cu Ban! Dar l-am dat dupa ce au aparut acele 7 smilies! (Citeste regulile sa vezi daca am dreptate sau nu). Semnul prezidential este cenzurat.

Nu conteaza cine o scris.eu numa intrebam unde o scris ca eu nu am vazut, nu am vrut sa critic sau ceva.


pus acum 16 ani
   
80Inanna
Moderator

Din: Mitologie
Inregistrat: acum 18 ani
Iar ajungem la aceeasi poveste.
Unii useri sunt obisnuiti cu forumuri de 50 - 100 de useri pe care adminii sunt fericiti ca a venit cineva pe forumul lor si-i lasa sa-si faca de cap. S-au obisnuit sa li se permita smile la discretie, pe 3xforum "semne prezidentiale", apostofari gen "nu te jignesc - nu ma jigni" cand li se face observatie etc. Adminul de pe romaniainedit nu admite asa ceva, iar moderatorii respecta (cu placere, recunosc) indicatiile adminului.

rada a scris:

Nu conteaza cine o scris.eu numa intrebam unde o scris ca eu nu am vazut

Ti s-a explicat ca semnul ala verde din trei bucati este cenzurat pe forum, userii obisnuiti nu-l vad, insa moderatorii da. Moderatorii au tools suplimentare, ce spui tu nu se poate compara cu ce spun ei, pentru ca ei stiu mai multe.

brazilianul_dica a scris:

vad ca aici face cineva o greseala cum ar fi un post indecent sau ceva legat de moderatori imediat ii dati ban.

Este indicatia adminului, pentru a tine disciplina pe forum. Nu vrem postari ca pe ProSport. Cine vrea postari din alea, sa se duca acolo.
Ce mi-a placut cum te-ai laudat cu contributiile tale !  Iti spun un secret (miiic, mic mic !) Ai ajuns cam la glezna contributiilor unui moderator. Vezi de cate ori inca mai se cuprinde glezna in inaltime...


@Bulearca, delangatine_aproape, informatorul_vostru si altii care nu sunt in tema:

Nu stiu ce credeti voi ca e un moderator pe RI. Probabil sunteti obisnuiti cu moderatorii de pe forumurile mici, un fel de chelneri care raspund la comenzile userilor.
Moderatorii de pe RI asigura functionarea forumului punand la dispozitie anumite resurse care nu sunt evidente. Unii sunt informaticieni care asigura asistenta tehnica. Altii sunt informaticieni cu cunostinte speciale, care asigura securitatea forumului. Altii au resurse tehnice mari si au mari posibilitati de hosting/upload. Altii dispun de foarte multe materiale multimedia ale lor personale, nu greblate de pe net. Altii au slujbe care le permit permanenta pe forum noaptea. Altii asigura accesul la diferite surse de consiliere si informare. Si tot asa. Si voi credeti ca staff-ul va renunta la un informatician, un avocat, un muzician sau un cineast pentru ca un pusti teribilist a reusit sa-l enerveze?  Ma faceti sa rad.


De_MooN a scris:

Moderatorul care le da ban astora 2 are o bere virtuala de la mine...

O bere nu, dar daca dai o inghetata, cu placere !     


_______________________________________
Verificati toate linkurile īnainte de a descărca!  UNELE sunt expirate.
Cataloage FILME romānești și TEATRU romānesc.
Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega.
NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.

pus acum 16 ani
   
brazilianul_dica
MEMBRU VIP

Din: Teatrul viselor(Old Traford)
Inregistrat: acum 16 ani
80Inanna am spus eu ca vreau sa fiu moderator.Am avut o intentie dar acum astept pana la anul ca poate se elibereaza un loc,2,3......Oricum nu mor dacă nu devin moderator.Pot sa astept.Chiar daca nu o sa devin tot o sa postez pe RI deoarece e forumul meu favorit.Inainte eram pe si aveam vreo 800 de posturi.Am plecat de acolo deoarece s-a inchis forumul si l-au mutat pe cautat forumuri specializate cu oameni inteligenti si am gasit.Romaniainedit.Va apreciez tuturor munca pe care o depuneti pe acest forum si astept sa continue forumul tot asa.Oricum,mi-a facut deosebire placere sa reinviez sectiunea sport prin care nu prea se mai posta.

_______________________________________



http://CENZURAT/c.php?uid=53866

PAROLA LA TOATE FISIERELE POSTATE DE MINE ESTE steaua!!!!!!!!!
„Se spune că cerul este limita şi pentru mine asta e adevărat, dar, prietene, nu ai văzut nimic, aşteaptă doar pānă voi trece şi de el” , Michael JACKSON  1958 - 2009 blogul meu va astept))


pus acum 16 ani
   
80Inanna
Moderator

Din: Mitologie
Inregistrat: acum 18 ani
@brazilianul_dica: Ok, tine-o tot asa.

Esti cumva reporter pe undeva sau ai ceva surse de documentare personale, gen statistici, interviuri etc in stilul reporterilor ?  S-ar putea sa prinda bine.


_______________________________________
Verificati toate linkurile īnainte de a descărca!  UNELE sunt expirate.
Cataloage FILME romānești și TEATRU romānesc.
Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega.
NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.

pus acum 16 ani
   
brazilianul_dica
MEMBRU VIP

Din: Teatrul viselor(Old Traford)
Inregistrat: acum 16 ani
Da am lucrat la Mediafax si acum sunt la o firma de IT din Bucuresti.Momentan sunt in vacanta la munte.

_______________________________________



http://CENZURAT/c.php?uid=53866

PAROLA LA TOATE FISIERELE POSTATE DE MINE ESTE steaua!!!!!!!!!
„Se spune că cerul este limita şi pentru mine asta e adevărat, dar, prietene, nu ai văzut nimic, aşteaptă doar pānă voi trece şi de el” , Michael JACKSON  1958 - 2009 blogul meu va astept))


pus acum 16 ani
   
rada
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani

80Inanna a scris:

Ti s-a explicat ca semnul ala verde din trei bucati este cenzurat pe forum, userii obisnuiti nu-l vad, insa moderatorii da. Moderatorii au tools suplimentare, ce spui tu nu se poate compara cu ce spun ei, pentru ca ei stiu mai multe.

eu nu v-am contrazis cu nimic, n-am zis ca stiu mai multe decat moderatorii.nu am vrut sa zic ceva cu rautate la adresa lor, pur si simplu am intrebat unde-i smiley-u ala pt k eu nu l-am vazut, si n-am stiut ca moderatorii il vad si userii obisnuiti nu.credeam ca s-a sters postu, si de aia nu il vad.acuma am inteles

Modificat de rada (acum 16 ani)


pus acum 16 ani
   
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani

80Inanna a scris:




De_MooN a scris:

Moderatorul care le da ban astora 2 are o bere virtuala de la mine...



O bere nu, dar daca dai o inghetata, cu placere ! 


subscriu si eu !!!! ca la volan nu ``mere`` cu berea !!! iar cea fara alcool ...  


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 16 ani
   
De_
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
cica "Criticati Aspectele Care Nu Va Convin Pe Forum" 
mai fratilor nu-mi convine...eu am zis o bere...nu inghetata ..nu apa cu gust de bere...hai sa zic ca pentu @Inanna fac o exceptie dar pentru silviu7003 nici nu se pune problema sa nu bem ceva cu cateva grade...


pus acum 16 ani
   
Josephine
Membru Gold

Din: Divizia Scorpionilor Rosii
Inregistrat: acum 17 ani
Mai pe scurt pt cei ce nu au inteles si vor sa se mai bage in seama ca sa faceti posturi aici criticand trancanind etc...Bagati un download de jocuri,muzica etc ca e mai bn.Oricum nu rezolvati nik aici

Sa nu uit silviu7003 daca te rog frumos imi dai un pm cu iepurasul de la av tau?


_______________________________________
Sa fi prost e o coincidenta dar sa fi prieten cu un prost e sinucidere curata(Cornel Palade)

pus acum 16 ani
   
80Inanna
Moderator

Din: Mitologie
Inregistrat: acum 18 ani

Josephine a scris:

Oricum nu rezolvati nik aici

Se rezolva problemele pe care staff-ul le considera intemeiate. Nu se "rezolva" frustrari ale unui user. In niciun caz acest topic nu a fost facut pentru a fi atacat un moderator de un user care crede ca astfel ii va lua locul (nu suntem la Academia Franceza, cu un numar fix de "tacamuri" ).

Concret: Nu se rezolva un ban dat de un mod unui user, dar s-ar rezolva daca ar bana 100 fara motiv. Nu se rezolva un post sau un topic sters, dar s-ar rezolva daca un user ar constata ca toate posturile lui ar fi sterse fara motiv. De asenenea, chiar daca multora, inclusiv moderatorilor, nu le convine debandada de la filme sau jocuri, nu se poate rezolva din cauza volumului exagerat de munca.

Deci e vorba de discernamant.

Josephine a scris:

Sa nu uit silviu7003 daca te rog frumos imi dai un pm cu iepurasul de la av tau?
- cauta si tu putin. Mai e si Google -> free avatars 
Oricum, ala e avatarul lui silviu7003, ar fi o impolitete sa si-l insuseasca si altul. In plus ar fi si o lipsa de inspiratie. Inteleg ca-l folosesti eventual in alta parte.


_______________________________________
Verificati toate linkurile īnainte de a descărca!  UNELE sunt expirate.
Cataloage FILME romānești și TEATRU romānesc.
Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega.
NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.

pus acum 16 ani
   
nelu6787
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
Cool, nu-i asa? Mai ales ca minorii n-au acces pe forum... 

pus acum 16 ani
   
The Game
Membru Gold

Din: imaginatia ta
Inregistrat: acum 17 ani

maleficus a scris:

daca tu esti ala care a dat massul ala idiot pe hackedia te ard..

maleficus (cel malefic ) m-a insultat si nu prea imi convine treaba asta...


_______________________________________
Ask and you'll receive !


Modez XBOX360 cu LT+ in Galati

pus acum 16 ani
   
maleficus
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
trezesti mortii ?

pus acum 16 ani
   
80Inanna
Moderator

Din: Mitologie
Inregistrat: acum 18 ani

The Game a scris:


maleficus a scris:

daca tu esti ala care a dat massul ala idiot pe hackedia te ard..

maleficus (cel malefic ) m-a insultat si nu prea imi convine treaba asta...

Am cautat textul "citat" de tine si nu l-am gasit pe forum. Daca este pe PM, atunci reglarea conturilor se face pe PM, n-are ce cauta pe forum. Daca incerci sa implici forumul in conflictul vostru vei lua ban, garantat. Ce are RI cu hackpedia ?

Cu maleficus discuti pe PM ce vrei, insa astept scuzele tale ca ai postat acest conflict pe forum. Doar scuzele, nimic altceva, niciun fel de discutie justificativa sau in contradictoriu.


_______________________________________
Verificati toate linkurile īnainte de a descărca!  UNELE sunt expirate.
Cataloage FILME romānești și TEATRU romānesc.
Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega.
NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.

pus acum 16 ani
   
maleficus
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
era vb de o certa la design creati proprii

pus acum 16 ani
   
The Game
Membru Gold

Din: imaginatia ta
Inregistrat: acum 17 ani

80Inanna a scris:

insa astept scuzele tale ca ai postat acest conflict pe forum. Doar scuzele, nimic altceva, niciun fel de discutie justificativa sau in contradictoriu.

nu  am de gand sa imi cer scuze deoarece a fost stearsa cearta de la webdesign de catre Ra... intreaba-l pe el daca doresti... respect!


_______________________________________
Ask and you'll receive !


Modez XBOX360 cu LT+ in Galati

pus acum 16 ani
   
80Inanna
Moderator

Din: Mitologie
Inregistrat: acum 18 ani

The Game a scris:

nu  am de gand sa imi cer scuze deoarece a fost stearsa cearta de la webdesign de catre Ra...

Foarte bine, daca refuzi sa-ti ceri scuze pentru ca ai facut aici scandal fara sa ai dovezi (tu esti reclamantul, deci tu trebuie sa aduci dovezile, nu eu sa le procur de la Ra, asta e logica oricarei actiuni in justitie) eu te taxez drept "coltos si incapatanat", te trec pe lista mea neagra si te vanez, ca arbitrii pe Ganea. Abia astept prima ocazie... mai bine pleci singur de pe forum. Doar nu crezi ca o sa dau dreptate unui user fata de un moderator, ca nu e nicio democratie aici. Pur si simplu un moderator valoreaza pentru forum mai mult decat un user si daca se pun in balanta, trage mai greu.


_______________________________________
Verificati toate linkurile īnainte de a descărca!  UNELE sunt expirate.
Cataloage FILME romānești și TEATRU romānesc.
Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega.
NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.

pus acum 16 ani
   
dan.mucica
VETERAN

Inregistrat: acum 17 ani
As dori sa se incerce cateva discutii intre moderatori pentru,,moderarea ,,supararii unora dintre ei, spre exemplu 80Inanna-am ramas cu un gust tare amar de la prima mea postare-poate nici nu voi mai posta si poate ca 80Inanna asta doreste...

pus acum 16 ani
   
kiko
Moderator

Din: italia
Inregistrat: acum 18 ani
dan mucica uite eu de exemplu ma supar greu dar totusi nu crezi ca inanna a dat dovada de multa clementa pt ca nu te-a banat? eu stiu, ai facut doua subtitrari dar asta nu inseamna ca trebuie sa pui si 17 smiley. te-a avertizat verbal ca ai incalcat regulamentul impus de administrator. atat. nu crezi ca a fost destul de moderata? 

_______________________________________
[mp3=http://www.youtube.com/watch?v=5LXKd3nPqqg]

 
PENTRU TOTI POSESORII DE VOLKSWAGEN, AUDI, SKODA SI SEAT
VEZI ISTORIA FILMULUI ROMANESC
STOP TORTURARII ANIMALELOR!! 

                       
  ---->  ROMANIA, TREZESTE-TE!!!  <---- 

GALERIE FOTO PERSONALA

pus acum 16 ani
   
dan.mucica
VETERAN

Inregistrat: acum 17 ani
Inteleg...deci sa mergem mai departe.

pus acum 16 ani
   
zflorin
MEMBRU VIP

Din: ...UE
Inregistrat: acum 17 ani
Am si eu o intrebare. Daca un moderator a sters o postare a unui user dintr-un anume motiv(probabil intemeiat, nu comentez), hotarand ca postarile de gen nu sunt admise pe forum, nu ar trebui sterse si restul postarilor de acelasi fel, ale celorlalti useri? Sau hotararile respective se aplica preferential?

_______________________________________
SoDMaster rullz

Nu uita ca esti ROMAN

Mandru ca-s roman, mandru ca-s morosan

pus acum 16 ani
   
Neo
Moderator

Din: Zion
Inregistrat: acum 18 ani
Raporteaza topicurile ( stii tu care ) iar eu le voi sterge!. Nu am nimic cu tine. Nu-ti imagina ca eu am timp sa iau la mana 46926 de postari



pus acum 16 ani
   
zflorin
MEMBRU VIP

Din: ...UE
Inregistrat: acum 17 ani
sal'
nu cred ca trebuie neaparat sa le raportez, dar

am dat cautare dupa 3 cuvinte doar. nu cred ca e nevoie "sa iei la mana 46926 de postari"
si inca ceva,...am pus intrebarea doar dupa ce a trecut o zi si majoritatea celorlalte postari erau tot acolo


_______________________________________
SoDMaster rullz

Nu uita ca esti ROMAN

Mandru ca-s roman, mandru ca-s morosan

pus acum 16 ani
   
Neo
Moderator

Din: Zion
Inregistrat: acum 18 ani
Cu ajutorul lui sefu , sa rezolvat!

pus acum 16 ani
   
zflorin
MEMBRU VIP

Din: ...UE
Inregistrat: acum 17 ani

dar totusi da-mi voie sa    , pt ca mi-ai mancat o gramada de puncte pe RS!


_______________________________________
SoDMaster rullz

Nu uita ca esti ROMAN

Mandru ca-s roman, mandru ca-s morosan

pus acum 16 ani
   
Neo
Moderator

Din: Zion
Inregistrat: acum 18 ani
Asta va fi noua politica la xxx. NU eu am luat aceasta hotarare. Dar daca iti face placere, ma poti injura .

pus acum 16 ani
   
kiko
Moderator

Din: italia
Inregistrat: acum 18 ani
in gand insa  

_______________________________________
[mp3=http://www.youtube.com/watch?v=5LXKd3nPqqg]

 
PENTRU TOTI POSESORII DE VOLKSWAGEN, AUDI, SKODA SI SEAT
VEZI ISTORIA FILMULUI ROMANESC
STOP TORTURARII ANIMALELOR!! 

                       
  ---->  ROMANIA, TREZESTE-TE!!!  <---- 

GALERIE FOTO PERSONALA

pus acum 16 ani
   
zflorin
MEMBRU VIP

Din: ...UE
Inregistrat: acum 17 ani

Neo a scris:

Dar daca iti face placere, ma poti injura .

si m-ajuta cu ceva??  
macar daca te-as vedea sughitand, poate ar fi ceva, asa...   n-are sens.
keep workin', oricum nu punctele pe RS m-au determinat sa am oarecare activitate pe RI


_______________________________________
SoDMaster rullz

Nu uita ca esti ROMAN

Mandru ca-s roman, mandru ca-s morosan

pus acum 16 ani
   
Neo
Moderator

Din: Zion
Inregistrat: acum 18 ani
Ma bucur ca ai ales
Iti doresc succes !!


pus acum 16 ani
   
zflorin
MEMBRU VIP

Din: ...UE
Inregistrat: acum 17 ani

Neo a scris:

Asta va fi noua politica la xxx.

Am spus ca nu comentez decizia, si-n sensul asta am raportat deja si celelalte postari ale mele de acest gen. Totusi, in ele era vorba de persoane mature. Cred ca mai degraba se  impunea o interzicere a clipurilor cu minori! Nu sunt multe, e drept, dar parerea mea e ca genul acesta trebuia restrictionat mai intai de toate!


PS. si pe aceasta cale recomand acelasi lucru si pentru adultzone!

============
Si ca sa nu fiu acuzat de spam, o sa continui tot aici. Avand in vedere ca e vorba de rubrica in care se poate critica, o sa incerc(si-aci voiam sa pun si-un smilie, da' editez postul si nu pot).
Din punct de vedere moral, sunt perfect de acord cu interzicerea unor anumite genuri la sectiunea XXX, desi am postat si eu unele din genurile respective, din varii motive. Totusi, felul in care s-a procedat lasa de dorit. Chiar daca implica un volum mai mare de munca, in primul rand userii ar fi trebuit instiintati cu cateva zile inainte(printr-un post, PM, sau orice alta modalitate o au mozii la indemana), iar in al doilea rand, stergerea posturilor cu pricina trebuia sa se faca "organizat, temeinic si cu simt de raspundere", ca sa citez o expresie de-acu doua-trei decenii, adica facuta o inventariere a posturilor care nu mai sunt dorite, iar stergerea lor sa se faca incepand de la un moment stabilit, stergerea tuturor(sau a majoritatii, oricum), si intr-un timp cat mai scurt. Fara suparare, Neo(ma adresez tie acum, pentru ca esti singurul mod pe care-l stiu eu ca a efectuat stergerile) in felul acesta s-ar fi evitat ce putin impresia de "debandada" care s-a creeat(in opinia mea, cel putin) in ceea ce priveste aceasta actiune.

Iar un alt aspect, acum, dupa ce am citit toate postarile din acest topic: consider ca putin mai multa consideratie la adresa userilor din partea moderatorilor nu ar strica, in fond si voi, ca moderatori, depindeti de userii obisnuiti, la fel cum noi, userii depindem de voi. Sunt relativ nou pe forum, e drept, dar nu am putut sa nu remarc, in cateva cazuri, o atitudine gen "parlamentar" a moderatorilor, adica "aici eu fac legea pe care tu trebuia sa o respecti fara cracnire". Poate e doar o parere eronata pe care mi-am facut-o eu, si va rog sa ma credeti ca as fi foarte bucuros daca ar fi asa.

Modificat de zflorin (acum 16 ani)


_______________________________________
SoDMaster rullz

Nu uita ca esti ROMAN

Mandru ca-s roman, mandru ca-s morosan

pus acum 16 ani
   
maleficus
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
cu minori ,animale  nu e voie.pt xxx cu shit si prostii dinastea as da ban

pus acum 16 ani
   
imperator
Membru Gold

Inregistrat: acum 17 ani
Acum serios am avertisment pentru spam de peste un an........nu prea am inteles nici atunci de ce l-am primit,dar nu se poate sa fiu iertat si sa revin la statutul simplu de user dupa atata timp?

_______________________________________
cand totul pare pierdut ,ramane doar speranta,ea moare ultima

selfie around the world

pus acum 16 ani
   
kiko
Moderator

Din: italia
Inregistrat: acum 18 ani
ba cred ca da. dar pt asta trebuie sa-i trimiti pm lui SoDMaster, el e admin si-ti poate schimba titlul

_______________________________________
[mp3=http://www.youtube.com/watch?v=5LXKd3nPqqg]

 
PENTRU TOTI POSESORII DE VOLKSWAGEN, AUDI, SKODA SI SEAT
VEZI ISTORIA FILMULUI ROMANESC
STOP TORTURARII ANIMALELOR!! 

                       
  ---->  ROMANIA, TREZESTE-TE!!!  <---- 

GALERIE FOTO PERSONALA

pus acum 16 ani
   
Neo
Moderator

Din: Zion
Inregistrat: acum 18 ani
Daca nu-ti stergi reclama din semnatura iti dau BAN - ai 1 ora din acest moment

pus acum 16 ani
   
imperator
Membru Gold

Inregistrat: acum 17 ani
am scos reclama din semnatura

_______________________________________
cand totul pare pierdut ,ramane doar speranta,ea moare ultima

selfie around the world

pus acum 16 ani
   
Neo
Moderator

Din: Zion
Inregistrat: acum 18 ani
mersi, acum trebuie sa ai rabdare 

pus acum 16 ani
   
eu_si_cu_mine
Vizitator



ce nu-mi place e ca se copie linkurile si nu se da credit,la filme nu se dau detalii de fapt nu se da nicaieri detalii,doar linkul si parola in caz ca o stiu

pus acum 16 ani
   
kiko
Moderator

Din: italia
Inregistrat: acum 18 ani
exemple?

_______________________________________
[mp3=http://www.youtube.com/watch?v=5LXKd3nPqqg]

 
PENTRU TOTI POSESORII DE VOLKSWAGEN, AUDI, SKODA SI SEAT
VEZI ISTORIA FILMULUI ROMANESC
STOP TORTURARII ANIMALELOR!! 

                       
  ---->  ROMANIA, TREZESTE-TE!!!  <---- 

GALERIE FOTO PERSONALA

pus acum 16 ani
   
eu_si_cu_mine
Vizitator



exemple sunt cu suta daca vrei sa le vezi

pus acum 16 ani
   
kiko
Moderator

Din: italia
Inregistrat: acum 18 ani
dar tu cate filme ai pus pe forum? tu esti unul de-ala care desi ia gratis de aici mai are si pretentia sa i se multumeasca! fiecare pune ce are iar daca vrei informatii incearca si google

_______________________________________
[mp3=http://www.youtube.com/watch?v=5LXKd3nPqqg]

 
PENTRU TOTI POSESORII DE VOLKSWAGEN, AUDI, SKODA SI SEAT
VEZI ISTORIA FILMULUI ROMANESC
STOP TORTURARII ANIMALELOR!! 

                       
  ---->  ROMANIA, TREZESTE-TE!!!  <---- 

GALERIE FOTO PERSONALA

pus acum 16 ani
   
eu_si_cu_mine
Vizitator



te asigur ca nu am luat nimic de pe forumul asta,am sursele proprii[trackere private externe si romanesti,forumuri de warez]pe google nu cred ca gasesti poze in care iti arata cum este calitatea video a unui film

pus acum 16 ani
   
80Inanna
Moderator

Din: Mitologie
Inregistrat: acum 18 ani
@eu_si_cu_mine: Bine, daca zici ca nu e bine, fii tu un exemplu de cum trebuie postate filmele.

_______________________________________
Verificati toate linkurile īnainte de a descărca!  UNELE sunt expirate.
Cataloage FILME romānești și TEATRU romānesc.
Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega.
NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.

pus acum 16 ani
   
myname
Membru Gold

Din: JAPOLONIGERIA
Inregistrat: acum 16 ani
credeti ca limbajul acesta modern, cu tz , k, shi, si altele de genul acesta fac bine sarmanei noastre limbi ?
o idee ar fi ca cei ce posteaza intr-o stilcita limba romana, sa le fie sterse posturile, totodata un pm catre acea persoana pentru a o avertiza sa-si revizuiasca modul de a scrie.
undeva pe site am gasit ceva legat de aceasta problema, insa problema exista in continuare.
pina nu se taie de la radacina, va "creste" in continuare.
ce spuneţi, moderatorii, puteti sa rezolvati acest lucru ?

cu multumiri .

Modificat de myname (acum 16 ani)


_______________________________________
Cei mai inteligenţi cedează īntotdeauna.

pus acum 16 ani
   
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani
myname , de acord cu tine !!! s-a mai discutat problema asta , este scris si in Regulament aspectul asta !!! atentionam pe cit posibil userii sa nu mai faca asa ceva !!!

De acum , la topicurile pe care le moderez , toate postarile care vor fi cu asa ceva , le voi sterge fara nici un avertisment !! iar userii vor primi avertisment iar la urmatoarea postare de acelasi fel , ne vom vedea in 2107 !!!!!


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 16 ani
   
myname
Membru Gold

Din: JAPOLONIGERIA
Inregistrat: acum 16 ani

silviu7003 a scris:

myname , de acord cu tine !!! s-a mai discutat problema asta , este scris si in Regulament aspectul asta !!! atentionam pe cit posibil userii sa nu mai faca asa ceva !!!

De acum , la topicurile pe care le moderez , toate postarile care vor fi cu asa ceva , le voi sterge fara nici un avertisment !! iar userii vor primi avertisment iar la urmatoarea postare de acelasi fel , ne vom vedea in 2107 !!!!!



Aveţi pīnă şi moderator ( RA ) care foloseşte acest limbaj, şi useri destui.
Ar fi bine să discutaţi ca şi el, chiar dacă are statut de moderator, este recomandat să folosească limba romīnă corect. Sper că nu se supără pentru această observaţie. Este cīt se poate de corectă.O zi bună

Modificat de myname (acum 16 ani)


_______________________________________
Cei mai inteligenţi cedează īntotdeauna.

pus acum 16 ani
   
dracula666
VETERAN

Din: Totdeauna
Inregistrat: acum 18 ani
Sper ca nu veniti cu propuneri sa folosim si diacriticele ca ar fi cam exagerat

_______________________________________
Politetea nu costa nimic dar cumpara orice!
100% STEAUA si SS LAZIO

pus acum 16 ani
   
Ra
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 18 ani
Lasa ca in 2008 o sa apara un DEX cu limbajul acesta ! DatZimi un banutZ pana in 2107 ! Ne vedem atunci ! Iti cedez tie statusul de moderator , sa citetsi toate posturile ( nu 1 an , 2 zile e destul ) si sa le modifici pe toate care nu sunt bine facute , modereaza doar 2 topicuri ( Offtopic si FullGames ) ! 

pus acum 16 ani
   
myname
Membru Gold

Din: JAPOLONIGERIA
Inregistrat: acum 16 ani

dracula666 a scris:

Sper ca nu veniti cu propuneri sa folosim si diacriticele ca ar fi cam exagerat

nu sunt absurd, sarpe sau şarpe este acelaşi lucru , īnsă multzumesc īn loc de mulţumesc este deja prea de tot. plus ca iţi īngreunezi singur timpul de tastare, prin adăugarea unei litere īn plus.
scuze dacă v-am supărat cu observaţia mea.   

un "uichend" (cum ar spune pruteanu george) plăcut  tuturor.


_______________________________________
Cei mai inteligenţi cedează īntotdeauna.

pus acum 16 ani
   
myname
Membru Gold

Din: JAPOLONIGERIA
Inregistrat: acum 16 ani
RA ,dacă se va ajunge la a le trece in dex, este deja prea mult.
fără supărare, această chestie este o modă, ca orice altă modă, care, sper că va fi uitată cu timpul , cu ajutorul nostru , al tuturor prin evitarea acestui fel de a scrie.
solutia a fost găsită de un alt moderator de pe acest site silviu7003 : nu modificarea textelor scrise īn acest fel, ci ştergerea lor, avertizarea userilor, şi chiar blocarea lor definitivă. eu votez pentru. 

iertare, dacă ceva din cele scrise de mine vă face să vă simţiţi jignit. o zi buna şi īncearcă . 

Modificat de myname (acum 16 ani)


_______________________________________
Cei mai inteligenţi cedează īntotdeauna.

pus acum 16 ani
   
Ra
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 18 ani
De ex pe mine ma ingreuneaza daca as sta sa exclud de la fiecare litera "sh" "tz" , pt ca mi-a intrat in instinct !

p.s. nu ma simt jignit !

p.s.2 In viitorul dex ( din 2008 parca ) vor ap[area prescurtarile si multe nologisme ( sms , mms , ms , tks , sal etc )


pus acum 16 ani
   
dracula666
VETERAN

Din: Totdeauna
Inregistrat: acum 18 ani

Ra a scris:

p.s.2 In viitorul dex ( din 2008 parca ) vor ap[area prescurtarile si multe nologisme ( sms , mms , ms , tks , sal etc )

Mi se pare absurd sa apara acest gen de prescurtari, pe linga faptul ca nu cred ca va fi asa . Dar la ce le debiteaza mintea la "dregatorii" nostri nu ma mai mira nimic 


_______________________________________
Politetea nu costa nimic dar cumpara orice!
100% STEAUA si SS LAZIO

pus acum 16 ani
   
Silva
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
@Ra Tu stii prea bine ca am o fobie pentru scrisul corect. Nu stiu de ce iti este mai greu sa scrii "sarpe" decat "sharpe" sau "multumesc" decat "multzumesc"! In fond scrii o litera in plus... Sa speram ca nu mai apare vreun dex ca cel despre care vorbesti tu! Mai bine trecem la limba engleza decat sa adoptam limbajul de pe net in DEX!

_______________________________________
"In politica, prostia nu este un handicap". - Napoleon Bonaparte

pus acum 16 ani
   
Ra
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 18 ani
Serios am vazut la stiri ( ProTV ) ca va aparea acel dex ! Ok de acuma am sa incerc sa tastes fara tz si alte abrevieri !

pus acum 16 ani
   
dortom
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Voua chiar va place culoarea asta de fond de pe forum?E pre obositor la ochii,mai ales daca lucrezi undeva unde e putina lumina.Era mulat mai misto fondul negru cu galben care a fost inainte.Nu se poate reveni la tema veche.Merci  

_______________________________________




CANALE TV ONLINE | COLINDE ROMANESTI | POPULARA & PETRECERE FLAC

"Nu exista idoli,lasati muzica sa vorbeasca!"



pus acum 16 ani
   
myname
Membru Gold

Din: JAPOLONIGERIA
Inregistrat: acum 16 ani

Silva a scris:

@Ra Tu stii prea bine ca am o fobie pentru scrisul corect. Nu stiu de ce iti este mai greu sa scrii "sarpe" decat "sharpe" sau "multumesc" decat "multzumesc"! In fond scrii o litera in plus... Sa speram ca nu mai apare vreun dex ca cel despre care vorbesti tu! Mai bine trecem la limba engleza decat sa adoptam limbajul de pe net in DEX!




Sunt intru totul de acord cu ce ai scris.
Este pacat ca limba noastra care este o limba frumoasa, se stilceste pe zi ce trece.
Vinovati suntem noi, ca am lasat sa se impaminteneasca aceste forme.
Accept orice abreviere sau cuvint in engleza, sunt cuvinte testate inainte de a intra in limbajul tehnic, sau chiar in cel comun, si sunt corect scrise.
Sunt mii de abrevieri si cuvinte in foarte multe domenii, incepind cu medicina si terminind cu telefonia.
Oricum, cum a spus un user mai sus, ma zbat degeaba, nu eu pot schimba acest mod de a vorbi si scrie.
Sunt multumit ca cel putin in anturajul meu, am reusit sa reduc acest sil de exprimare.
O zi buna


_______________________________________
Cei mai inteligenţi cedează īntotdeauna.

pus acum 16 ani
   
80Inanna
Moderator

Din: Mitologie
Inregistrat: acum 18 ani

myname a scris:

ma zbat degeaba, nu eu pot schimba acest mod de a vorbi si scrie.

Nu e chiar asa. Exemplul personal conteaza.

Una dintre problemele netului este ca diacriticele romanesti sunt implementate diferit in diferite aplicatii si de aia folosirea lor creeaza probleme. Aici vă īnţeleg şi vă aprob, dar sa vedeti cum va arata textul galben dupa un incident, cand va fi refacut dupa backup. Se spune ca e din cauza sistemelor de operare diferite (Windows/UNIX), dar nu e adevarat, dovada Wikipedia, unde acest lucru a fost rezolvat remarcabil. Sa speram ca se va rezolva peste tot si atunci vor disparea sh si tz.


_______________________________________
Verificati toate linkurile īnainte de a descărca!  UNELE sunt expirate.
Cataloage FILME romānești și TEATRU romānesc.
Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega.
NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.

pus acum 16 ani
   
Pagini:  1 2 3 4 5 ... 6  

Mergi la